Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τεστ κορωνοϊού αυτή την ώρα στην πλατεία Ελευθερίας στην Έδεσσα (φωτο)



Συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή τα τεστ κορωνοϊού από κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σε πολλές περιοχές του Ν Πέλλας, για να εξακριβωθεί το μέγεθος της διασποράς του ιού covid 19, ύστερα από το επιβεβαιωμένο υψηλό επιδημιολογικό φορτίο των τελευταίων ημερών.
Σε ένα από αυτά τα σημεία είναι και η πλατεία Ελευθερίας της Έδεσσας, το οποίο επισκέφτηκαν ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μποζατζίδης, μαζί με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου ο οποίος πραγματοποίησε και το τεστ.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Καλησπέρα σας από την φουκαριαρα την Έδεσσα. Ερωτήματα προς τους αγαπητούς ειδικούς που απροσκλητοι κατέλαβαν την πόλη και το νομό μας : 1) Κάποιο τέστ για την κατάθλιψη και την αρτηριακή υπέρταση που έχουν προκαλέσει τα δρακόντεια μέτρα στους κατοίκους αυτού του ξεχασμένου νομού που τώρα χρησιμεύει σαν πεδίο πειραματισμών θα γίνουν; 2) Από τα 114 περιστατικά του κονσερβοποιειου υπάρχει έστω και ένα που να οδήγησε τον φέροντα στο νοσοκομείο; 3) Τα χειρουργεία που δε γίνονται στα κρατικά νοσοκομεία του νομού λόγω του Ιού , δεν είναι πραγματική απειλή για την υγεία κάποιων φτωχών συνανθρώπων μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να χειρουργηθουν σε ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα ( όσο αυτό επιτρέπεται ακόμα); Φυσικά δεν περιμένω καμιά απάντηση... Φωνή βοωντος εν τη ερήμω... ΥΓΕΊΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις άδικο γιατί ποτέ δε θα μας πουν πόσοι έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν πήγαν στο νοσοκομείο είτε γιατί κατατρομοκρατήθηκαν από όλη αυτή την ιστορία είτε γαιτί έπαψαν να γίνονται εξετάσεις και ειδικά χειρουργικές επεμβάσεις.
      Όσο αφορά τον δήμαρχο ως τέως νοσοκομειακός προφανώς δεν είχε το χρόνο να μεταβεί εδώ και μήνες στο Νοσοκομείο της Έδεςσσας για τεστ και περίμενε να πάει στην πλατεία σε δημόσια θεά.
      Τι να πει κανείς...........

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.