Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Φρέσκο ψητό & μαγειρεμένο ψάρι με τα πιο αγνά υλικά - Σύντομα κοντά σας!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ποιοι ειστε εσεις δηλαδη και τι ζητατε χρονια; Να του αναψουμε μια λαμπαδα δηλαδη του σκυδραιου εδωσε νοημα στη ζωη μας..ευτυχως!! χαχαχαχαχ.. παρολα αυτα καλες δουλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλες δουλειες ....αλλα τωρα δωσανε λυσει σε ολα τα προβληματα μας!!!! Αυτο το ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με τοσο αχτι!!!! Αμαν βρε παιδια! Ποια νοικοκυρα περιμενε απεγνωσμενα ενα τετοιο καταστημα? Για καποιους εργενηδες ή μονους ηληκιωμενους κατι θα γινει! Αλλα η νοικοκυρα γυναικα δεν θα παει νζ πατει μημενζ τα ψαρια για ν βαλει στο τραπεζι της! Νομιζω και οικονομικα δεν θα την συμφαιρει σε καιρους λιτοτητας!!! Για να δουμε....και παλι καλες δουλειες γιατι και αυτοι οι ανθρωποι επενδυουν στην επιχειρηση και περιμενουν και αυτοι να βγαλουν το μεροκαματο τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε εβδομάδα για δουλειά βρίσκομαι στη Βέροια υπάρχει ένα τέτοιο κατάστημα και ο κόσμος περιμένει ουρά για να πάρει το ψαράκι του ψητο στα κάρβουνα... Καλές δουλειές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.