Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πέλλας: Εθελοντική δράση για την Καρδίτσα



Ο Εθελοντισμός είναι τρόπος και στάση ζωής. Οι αξίες και τα ιδεώδη του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης δεν έχουν σκοπό να υποκαταστήσουν την κρατική μέριμνα. Σκοπός των εθελοντικών δράσεων δεν είναι η αυτοπροβολή, αλλά η ευαισθητοποίηση και η παρακίνηση για πολλαπλασιασμό των δράσεων, η προαγωγή της συνεργασίας και της ομαδικότητας. 

Με γνώμονα τα παραπάνω και με την Κεντρική διαχείριση από την ΝΔ πραγματοποιήσαμε τη Συλλογή υλικών αγαθών Πρώτης Ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπεύθυνο Εθελοντισμού της ΔΗΜΤΟ Πέλλας κ. Χατζηλαμπρινό Αθανάσιο, για τον άψογο και άμεσο συντονισμό. Άοκνοι συμπαραστάτες της δράσης μας ήταν το Μέλος της Π.Ε. και Αν.Γραμματέας Εργαζομένων Ιδιωτικού & Δημόσιου Τομέα ΝΔ κ.Νίκος Θωμαίδης, το Μέλος της Π.Ε. και Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σκύδρας κ. Μάκης Δημητριάδης καθώς και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Πέλλας & ΔΕΕΠ Πέλλας κ.κ. Γρηγοριάδης Μηνάς, Κορσαβαίδης Κώστας, Λιάτσος Γρηγόρης, Παπαδόπουλος Νίκος, Τσαλκιτζή Καλλιόπη.

Προχθές ήταν η Εύβοια. Σήμερα η Καρδίτσα. Αύριο?

Παραμένουμε δίπλα στο συνάνθρωπό μας , με τις όποιες μικρές δυνατότητες έχουμε!

Λύσανδρος Αμιτζόγλου 
Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. αυτα τα κάνουν και δεν φαίνονται, το ότι 9 άτομα μου στηθήκατε για φώτο δεν λέει είναι ξεφτίλα, ο κόσμος ξύπνησε, αυτό που κάνατε είναι διαφήμιση και οχι εθελοντισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συν το γεγονος οτι μαζεψανε οσα νερα οσα πουλαει ενα εστιατοριο μεσα σε μια βάρδια... Τοσα επρεπε να προσφερει ο καθενας τους αφου εχουν ορεξη για φωτογραφιες.

      Διαγραφή
  2. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι απών από το ζήτημα και βοηθάνε οι κομματικές της οργανώσεις. Πόση υποκρισία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν νεοδημοκράτη η φωτογραφία αυτή με νευριάζει, τόσα άτομα σταθήκαν εκεί για προβολή είναι μεγάλη ξεφτίλα, άλλους δεν είχατε να φωνάξετε;
    Όταν κάνεις ένα καλό το κάνεις γιατί πρέπει να γίνει όχι για το Διατυμπανίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο παιδιά πολυ καλά κανετε και να τα δειχνετε για να τα βλεπουν και οι καναπεδατοι που γκρινιαζουν εδω μεσα γιατι τους χαλατε την πιατσα και το τεμπελχανειο Μπραβο και παλι μπραβο

      Διαγραφή
  4. Κατάντησες εμετικός πρόεδρε #Δημ.Το# της πλάκας. Δεν ξαναβάζεις το ονοματάκι σου ώστε να σε επιβραβεύσουμε για τις αγαθοεργίες σου; Ντροπή ρε που στηθηκατε να κάνετε δωρεάν διαφήμιση μασκοφόροι. Διορισμένοι οι περισσοτεροι με γλυψιμο. Εμείς δεν ξεχναμε που μπαινοβγαινατε σε βουλευτικά γραφεία άλλων κομμάτων παλαιότερα για ρουσφετακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα παρεις μεγαλη φορα γιατι μπορει να καεις στο ζεσταμα

      Διαγραφή
  5. Ποιο πολλοί είναι αυτοί από αυτά που μάζεψαν όλα για την φωτογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy pou den vgikes foto posa mazepses?

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν μάζεψα τίποτα εξυπνακια γιατί δεν έχω να φάω κατάλαβες

      Διαγραφή
    3. steile ta stoixia soy kai tha soy feroyme emeis na fas tempelxana
      edo vriskoyn doylia oi prosfiges kai oi alvanoi alla esi den exeis na fas
      xrono omos gia na sxoliazeis ayous poy voithane exeis anti na psaxeis gia doylia

      Διαγραφή
  6. Η ΑΓΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι αηδία 10 άνθρωποι 5 πράγματα.Ξευτελιζουν το κόμμα.Εσύ βουλευτή που τους διόρισες συμμαζέψε τους.Αμ το άλλο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΣΚΥΔΡΑΣ , Μακης Δημητριαδης,άνευ εκλογών και ταυτόχρονα μέλος της πολιτικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ με δύο αξιώματα τα οποία κατέχει παράνομα ,ο μεγάλος παράγοντας με τις πολλές γνωριμίες με υπουργούς όπως λέει ακόμα και οι βουλευτές του ζητάνε ρουσφέτι και αυτός ζει το μύθο του.Αρε Νέα Δημοκρατία έχεις στελεχάρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giati den kateveneis esy re skoulikantera na doume tha se kanoun ki esena kati

      Διαγραφή
  8. Έκλασα από συγκίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ήταν η ζήλια ψώρα θα κολλαγε όλη η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.