Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το PAOK insurance είναι εδώ! (βίντεο)



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τη VISION INSURANCE δημιούργησε μια σειρά από ασφαλιστικά προϊόντα αυτοκινήτου φτιαγμένα αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας.

Τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τιμής των υπηρεσιών που πρέπει να απολαμβάνουν οι φίλοι της ομάδας μας. Η σειρά με τα ασφαλιστικά πακέτα είναι διαθέσιμη στο paokinsurance.gr και μέσω επιλεγμένων ασφαλιστικών πρακτόρων.

Η VISION INSURANCE με έδρα τη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης σε συνεργασία με πολυεθνικούς οργανισμούς πιστοποιημένους και εγκεκριμένους από τις εποπτικές αρχές. Η στελέχωση της εταιρείας αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη με πολυετή πείρα και προϋπηρεσία στον κλάδο των ασφαλειών.

Το όνομα VISION INSURANCE αποκαλύπτει το όραμα του προέδρου/διευθύνοντα συμβούλου Γιάννη Στογιαννίδη και του γενικού διευθυντή Αθανασίου Ζούντα να δημιουργούν ασφαλιστικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων με ξεκάθαρες λύσεις και να συνεργάζονται με ασφαλιστικές εταιρείες με φερεγγυότητα και ποιότητα υπηρεσιών.

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλ: 2382041926 / 2310241926
email: info@paokinsurance.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.