Στους δρόμους της Π.Ε. Πέλλας συνεχίζονται κάθε μέρα, από νωρίς το πρωί οι έλεγχοι από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας για την τήρηση των μέτρων της καραντίνας. Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει «κόκκινο» στο νομό μας παρά τις απαγορεύσεις και τον περιορισμό στις μετακινήσεις και αυτό έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τις αρχές αλλά και τους πολίτες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόλις μέσα σε τέσσερις ημέρες ανακοινώθηκαν 267 κρούσματα σε άτομα που είναι μολυσμένα από τον ιό στο νομό Πέλλας!
Τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στα όρια του νομού μας με Θεσσαλονίκη, Φλώρινα και Ημαθία, στην Εθνική οδό αλλά και σε άλλα σταθερά σημεία μέσα στα αστικά κέντρα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί.
Οι αστυνομικοί ελέγχουν εάν όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους έχουν τα απαραίτητα έγγραφα και αν έχουν σταλεί τα σχετικά SMS. Και φυσικά, όπου χρειάζεται, πέφτουν πρόστιμα στους παραβάτες, ενώ γίνονται συστάσεις για τον περιορισμό των μετακινήσεων που δεν γίνονται για σοβαρό λόγο.
Ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας, Πέτρος Περδικάτσης, μέσα από την εφημερίδα μας, απευθύνει έκκληση σε όλους του πολίτες του νομού μας να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα για την προφύλαξη και τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού: Να φορούν μάσκες, να τηρούν κανόνες υγιεινής, να μετακινούνται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και σοβαρός λόγος, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, αλλά και στους υπόλοιπους συμπολίτες μας.
"Θέλω για μια ακόμη φορά να μεταφέρω στους συμπολίτες μου ότι πρέπει να τηρούν τα μέτρα ενσυνείδητα και όχι υπό το φόβο της απειλής του προστίμου", επισημαίνει ο κ. Περδικάτσης, προσθέτοντας: "Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυθούμε, πρέπει να νικήσουμε και αυτό θα γίνει μόνο αν αντιληφθούμε την κρισιμότητα της κατάστασης", κατέληξε.
17 Σχόλια
Περδικατση τώρα ξύπνησες;;; Μέχρι τώρα δεν περνούσες από την πλατεία Μαγγου και τα στενά της Πειραιώς;;; Είσαι από τους κύριους υπεύθυνους για αυτήν την κατασταση
ΑπάντησηΔιαγραφήΆμα σας γράφουν φωνάζετε άμα δεν σας γράφουν πάλι φωνάζετε
ΔιαγραφήΦίλε η Αστυνομία (αστυνομικοί) εφαρμόζει τον νόμο χωρίς να κάνει εκπτώσεις γιαυτό είναι μόνιμοι υπάλληλοι και δεν κινδυνεύουν. να χάσουν την δουλειά τους!!! Δεν είναι πολιτικοί να κάνουν δημόσιες σχέσεις όπως κάνει δυστυχώς ο Παραπάνω.
ΔιαγραφήΠρος9:46
ΔιαγραφήΕπειδη φωνάζουν εσείς δεν θα γράφετε;;; Δηλαδή και τους κλέφτες όταν γκρινιάζουν θα τους αφηνετε;;;
Αργά ξυπνήσατε τι έγινε θα πάρετε κάνα επίδομα για την λευκή απεργία που κάνετε
ΑπάντησηΔιαγραφήπάντως ειναι γεγονός ότι εξακολουθεί να κυκλοφορεί έξω κόσμος χωρίς μάσκες!ντροπή!εμείς κλείστηκαν μέσα εξαιτίας κάποιων τέτοιων και αυτοί κυκλοφοροτν ανενόχλητοι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατά τα άλλα κλείνει η εστίαση και η αγορά!!!!
Επειδη η δουλεια μου ειναι στο κεντρο (πλατεια γκονου Γιωτα) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κυκλοφοραει χωρις μασκα.....γιαυτο ασε τις μ@λακιες 12:29
ΔιαγραφήΑστυνομικοί καουμπόηδες για έλεγχο.. απο ποτέ ρε παιδιά η ντροπή εγινε δουλειά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτη Σκύδρα για αυτό που έγινε είναι υπεύθυνη η εστίαση και συνυπεύθυνη η αστυνομία που τους νταντεύει
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΔιαγραφήΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ....ΚΙΝΗΣΗ
Τωρα ειναι αργα.... Τεραστια ευθυνη της αστυνομιας για την κατασταση στην περιοχη μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήεσείς 12,29 3,13 4,18 καλά θα κάνετε να στείλετε ένα μήνυμα στο μητσοτακη να σας δώσει επίδομα της ρουφιανιάς και δοσίλογων που φταίνε όλοι η άλλη εκτός από εσάς εκεί κρατάτε γερά νοσταλγοί της (7) επταετίας και της κατοχής λαμογια
ΑπάντησηΔιαγραφήΔΊΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ; είσαι παλικάρι που μας ανοίγεις τα μάτια και δεν τα κρατάς για πάρτη σου μπράβο
Διαγραφήξυπνα η απαιτηση για εφαρμογη των νομων δεν ειναι ρουφιανια. ειναι αξιωση πολιτων σε μια ευνομουμενη πολιτεια
ΔιαγραφήΑπό ότι φαίνεται μόνο οι δρόμοι εκτός πολεων ελέγχονται από την Αστυνομια. Οι εκκλησίες ελέγχονται από την Αστυνομία;Μήπως αυτός ο έλεγχος δεν εμπίπτει στις υπηρεσίες σας; Στον Άγιο ΣΤεφανο Σκυδρας την προηγουμενη Κυριακή ήταν 100 άτομα. ποιοςκανει έλεγχο εκεί;
ΑπάντησηΔιαγραφήεσυ 8,32 πάνε στο τζαμί στην αθηνα το νεο να προσευχηθείς δωσίλογε πιάνεις στο στομα σου και της εκκλησιες ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφή9,08 δε μας είπες σε ποιο μέρος του δημοσίου εργαζόσαστε
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.