Προς το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού μεταφέρεται ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο οποίος νωρίτερα έφτασε στην Αθήνα και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.
Ο Λαγός ζήτησε να κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο εισαγγελέας ενημέρωσε τον καταδικασθέντα της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα το κατάστημα που θα κρατηθεί, καθώς την απόφαση αυτή λαμβάνει η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής.
Το άλλοτε ισχυρό στέλεχος της Χρυσής Αυγής αφίχθη το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος» και συνοδεία αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκε απευθείας από το αεροδρόμιο στο Εφετείο, όπου τον ανέμεναν οι συνήγοροι του Κώστας Πλεύρης και Γιάννης Ζωγράφος.
Σύμφωνα με τους δύο δικηγόρους, ο εντολέας τους έχει ήδη υποβάλλει αίτημα στην Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής προκειμένου να κρατηθεί στον Κορυδαλλό για να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην Ευρωβουλή. Το ίδιο αίτημα, όπως είπαν, έθεσαν και στον Εισαγγελέα ώστε να διατάξει εκείνος την κράτηση του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Η μεταγωγή του Γ. Λαγού έγινε με κλούβα που συνοδευόταν από δύο τζιπ της Αστυνομίας και ισχυρή δύναμη.
Βγαίνοντας από το όχημα, για να εισέλθει στο κτίριο του Εφετείου, φώναξε: «Για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αξίζει κάθε θυσία».
Κατά την έξοδό του από το Εφετείο δύο – τρία άτομα του φώναζαν «Γιαννάρα γερά», ενώ δύο άτομα από το απέναντι πεζοδρόμιο φώναζαν: «ο Παύλος ζει τσακίστε τους Ναζί».
10 Σχόλια
Η Ελλάδα της Δημοκρατίας η δημοκράτες βάζουν φυλακή όποιον δεν τους βολεύει πια καμαρωστε τους
ΑπάντησηΔιαγραφήνα πας αλλού στα τσακίδια δεν σας θέλουμε εδώ βρες ένα δεντρό μια σπηλιά και εξαφανίσου,
ΔιαγραφήΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ
ΔιαγραφήΠοιος σε ρώτησε 9.43 ποιον θέλεις νομίζεις ότι είσαι κάτι κάποιος κρυψου στην τρύπα σου
ΔιαγραφήΡε ουγκ που ξέρεις και από τρύπες!!!
ΔιαγραφήΕσένα έψαχνα που είχες κρυφτεί σε μια
ΔιαγραφήΗ θανατική ποινή έχει καταργηθεί. Απλά ισόβια .
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλά έκαναν που τον έπιασαν και τον έβαλαν φυλακή.
ΔιαγραφήΑλλά ρε σύντροφοί, εσείς που μιλάτε για θανατική ποινή, δεν είδα να το ασπάζεσται και για τον κουφοντίνα.
Εκείνος μια χαρά εκτέλεσε πόσους ανθρώπους, και άδειες έπαιρνε, και πορείες κάνατε για να παει σε ποιο λαιτ φυλακή.
κανείς εδω δεν είναι αριστερός.Απλοί πολίτες είμαστε που θέλουμε πολιτική,δημοκρατία και διάλογο.Οι μποντυμπίλντερ πολιτικοί, οι σφαχτες και οι αγριάνθρωποι είναι εκτός παιχνιδιού.Οι κανόνες άλλαξαν.Όπως ξέρουμε όλοι,σήμερα όλοι έχουν δικαιώματα,άρα οι ακροδεξιοί θεωρούνται εκτός συζήτησης.Έτσι ήρεμα και απλά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο με πόση ευκολία τους καταδίκασαν και τους έβαλαν φυλακή, είναι παραμύθι μόνο για ηλίθιους
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.