Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στη Μονή Πετράκη: Ιερέας έριξε καυστικό υγρό σε επτά Μητροπολίτες


Συνελήφθη πριν από λίγο ιερέας ο οποίος κατά τη διάρκεια του συνοδικού δικαστηρίου στην Ιερά Μονή Πετράκη έριξε καυστικό υγρό σε επτά μητροπολίτες και σε αστυνομικό, ο οποίος ήταν έξω από την αίθουσα και έτρεξε να βοηθήσει.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «Λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι οι μητροπολίτες Κασσανδρείας Νικόδημος, Άρτας Καλλίνικος, Δρυινουπόλεως Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος Δ', Κηφισιάς Κύριλλος, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος.  

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας  και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετέβησαν στο «Λαϊκό», όπου διακομίστηκαν οι 4 πιο ελαφρά τραυματίες  από τη Μονή Πετράκη. Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι «αποφύγαμε τα χειρότερα».Οι τρεις πιο σοβαρά τραυματίες θα διακομιστούν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.  
Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση με καυστικό υγρό από ιερέα που δικαζόταν από το Συνοδικό Δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί.      
Εκτός από τους μητροπολίτες τραυματίστηκε επίσης κι ένας αστυνομικός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τραυματισμός και δύο ακόμα ατόμων.
 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.