Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρός 44χρονος προσκυνητής στο Άγιο Όρος - Έπεσε με τρακτέρ σε γκρεμό



Τραγικό θάνατο βρήκε 44χρονος Ρουμάνος προσκυνητής στο Άγιο Όρος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος άντρας προσπάθησε να βάλει σε λειτουργία τρακτέρ, στην αυλή σκήτης Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια, πιθανόν από λάθος χειρισμό, το τρακτέρ έπεσε στο γκρεμό και ο 44χρονος έχασε τη ζωή του. Προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τι σόϊ προσκυνητής είναι αυτός πάνω σε ... τρακτερ! Μήπως κανένας εργάτης γης με ακριβό μεροκάματο στο Άγιο Όρος ήτανε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολλοί προσκυνητές που πηγαίνουν στο Άγιο Όρος και μένουν λίγες μέρες, οπότε σε αυτήν την περίπτωση οι περισσότεροι κάνουν Διακονήματα, δηλαδή ο καθένας βοηθάει σε όποια δουλειά μπορεί, αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες απευθειας αυτο που θες να πεις αδελφε και μη ρωτας απαντωντας.1:04 Υπαρχουν εργατες γης με διακονημα δηλαδη δωρεαν.Επειδη σιχαθηκαν την κοσμικη ματαια ζωη και πηγαινουν εκει να δουλεψουν για να ζησουν ελευθερα.Το ξερεις φανταζομαι οτι εκει δεν εχουν τα ιδια μυαλα με εμας δηλαδη αρνουμενοι για τα φραγκα που εμεις τα κανουμε ολα για αυτα.ΝΑ ΜΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερεις ποσο εχει ενα καρπουζι εκει αν το κελακι ειναι φτωχο και ο ρολος του ειναι η προσευχη για μας και οχι η συγκομιδη καρπουζιου και μαλιστα εμβολιασμενου;!Πρεπει να πληρωσει ναυλα να το παρει απο καραβι.Αρα αυτα περι ακριβου μεροκαματου καπου αλλου αδελφε μπορεις να κανεις το επικοινωνιακο σου.Ας αφησουμε μια φορα κατω τον αλλωνων τα λαθη και ας πιασουμε τα δικα μας.αδελφια ολοι ενωμενοι γιατι παμε για εμφυλιακες ιστορικες στιγμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.