Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Κινητικότητα για τις εκλογές - Ο ρόλος πρώην Δημάρχου



Αν και μέχρι τις δημοτικές εκλογές (θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2023) μεσολαβεί ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, φαίνεται ότι εν μέσω καλοκαιριού "ζεσταίνονται" όλο και περισσότερο οι προθέσεις, οι προβληματισμοί, οι επαφές και -σε κάποιες περιπτώσεις όπως π.χ. από την οργάνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. του Δήμου Πέλλας) οι αναζητήσεις για τους υποψηφίους που θα διεκδικήσουν το αξίωμα του Δημάρχου Πέλλας. 
Κι όμως αυτή η κινητικότητα, όπως έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα ρεπορτάζ, έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες. Εκτός από τον -σημερινό- δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον -σημερινό- επικεφαλής της αντιπολίτευσης Στάθη Καστερίδη, που όλα δείχνουν ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι, το ενδιαφέρον τους με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο για να ηγηθούν ψηφοδελτίου έχουν εκδηλώσει ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Τεκτερίδης και ο δικηγόρος (πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών) Στάθης Φουντουκίδης, ενώ "δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του" ο πρώην Δήμαρχος, πρώην αντιπεριφερειάρχης, δημοτικός σύμβουλος Πέλλας και ειδικός συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών, Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Το τελευταίο διάστημα όμως ένα "τρανταχτό" όνομα από τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, "γέννημα- θρέμμα" της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακούγεται ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και να γεφυρώσει κομματικά και αυτοδιοικητικά "στρατόπεδα". Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται πιέσεις από συγκεκριμένους κύκλους για να συζητήσει θετικά το ενδεχόμενο να ηγηθεί κάποιας προσπάθειας σε αυτή την κατεύθυνση. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει "ρίζες και αναφορά" στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς διετέλεσε Δήμαρχος Γιαννιτσών για μια 10ετία περίπου, αφήνοντας την δική του "σφραγίδα" στην πόλη και στον χώρο. Ο λόγος για τον Αντώνη Βασιλειάδη (του Ισαάκ), ο οποίος για πολλούς μπορεί να είναι η "λύση" συμμετέχοντας στις εκλογές με μια ανεξάρτητη και διευρυμένη παράταξη. 
"Αγκάθια" στο σενάριο αυτό βέβαια αποτελούν, αφενός μεν η στενή και φιλική σχέση που διατηρεί με τον Στάθη Καστερίδη (υποστήριξε με σθένος την υποψηφιότητά του το 2019), αφετέρου δε η εκτίμηση από πολλούς ότι ο κ. Βασιλειάδης έχει αποκοπεί από τις εξελίξεις στην πόλη των Γιαννιτσών και ευρύτερα στον Δήμο Πέλλας.

Ο Καλλικράτειος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

38 comments:

  1. Εκτός από τόν Βασιλειάδη του Ισαάκ ενδιαφέρον επιδεικνύουν οι Βασιλειάδης του Αντωνίου,ο Ιγνατιαδης και ο Ηλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ενδιαφέρον επιδεικνύουν οι Μαγκριώτης , Στάμκος (παππούς) , Γεωργιάδης , Χατζηκωνσταντίνου κλπ.

      Διαγραφή
    2. Ομοίως ενδιαφέρον με τους Βασιλειαδηδες επιδεικνύουν οι
      κ.κ Γιάννηςς Παπαδόπουλος εκ Δαμιανού, κωδουνας και Παπακωνσταντίνου

      Διαγραφή
  2. "Τρανταχτο " ονομα ο Αντωνης ? Ελατε ρε παιδια ας σκεφτουμε μια φορα λογικα τρεις τετραετιες μας κυβερνα στον Δημο το τιποτα και αντι να συνταχτουν ολες οι δημοκρατικες και αριστερες δυναμεις με ενα αγαπητο και καθαρο προσωπο για να μην εχουμε ξανα το τιποτα εμεις θα προτεινουμε τον Αντωνη? Δηλ να δειξουμε για τριτη φορα την αδυναμια και την φτωχεια του χωρου μας ? Τον Αντωνη ??? Ας μαζευτουν πισω οι παλιοι και να βοηθησουν κανεναν νεο αφθαρτο η καμμια νεα και αφθαρηαπο τον χωρο μας ομως οχι παλι οπως την προηγουμενη φορα που πηγαμε στον ακροδεξιο εν ελλεψει του δικου μας χωρου , αντε λοιπον να σκεφτουμε .Για να θυμηθουμε λιγο και μια Κυρια στις προηγουμενες εκλογες που λεγαμε πως επρεπε να κατεβει και ειναι ακρως δημακρατικη για να θυμηθουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ακροδεξιός που λές για λίγο θα κέρδιζε τόν δεξιό αν βοηθούσαν λίγο παραπάνω οι πρώην σύντροφοι

      Διαγραφή
    2. O Αντώνης, αν θες να ξέρεις, ενώνει! Και αν το αποφασίσει όλος ο προοδευτικός χώρος θα τον στηρίξει!

      Διαγραφή
    3. Βέβαια στα εβδομήντα θα ενώσει τους πάντες

      Διαγραφή
    4. Όσο ο Αντώνης είναι αριστερός άλλο τόσο ο Κουτσουμπας είναι εθνικόφρονας

      Διαγραφή
  3. Ο Αντώνης ήταν πετυχημένος δήμαρχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5.43 και 4.44 τι να πω οτι εχετε πει νομιζω οτι ειναι επικινδυνα πολιτικα σχολια και απο μονο του αυτο δειχνει γιατι εχουμε τοσα χρονια τον Σταμκο δημαρχο .Τι κριμα για εμας τους υπολοιπους που σκεφτομαστε δυο δραμια παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΧΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10.31 συμφωνω μαζι σου καλο παιδι δεν ειναι μπερδεμενο με λαμογιες και βοηθαει οπως μπορει οπου της ζητηθει .Συμφωνω φιλε μου καθαρο και καλο παιδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ειναι μια καλη επιλογη η κεχαγια .Γυναικα νεα καινουρια και πανω απο ολα γυναικα ,γιατι οι γυναικες καταφερνουν πολλα πραγματα ταυτοχρονα ειναι πολυδιαστατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια Κεχαγιά ρε παιδιά; Η Κεχαγιά που κατέβηκε με τη ΔΗΜΑΡ; Το πουλέν του Ηλία; Τον Στάμκο δήμαρχο θέλετε να ξαναέχουμε; Η μόνη ελπίδα να πάρουμε τον δήμο είναι με μια υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚ!!!! Ξεκάθαρα πράγματα! Αρκετά πια με τα κόλπα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούν οι παλιοί, δε τραβάνε οι "νέοι" που πήρανε με μεταγραφή απτο ΠΑΣΟΚ, και πετάνε ονόματα στη τύχη μπας και τίποτα πιάσει, μπας και μπορέσουν ποτέ να κάνουν καταγραφή στα δημοτικά. Τα είδαμε τα χαϊρια του Ηλία. Όλες οι λύσεις αυτής της λογικής τα ίδια αποτελέσματα θα έχουν, δεν το καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι ρε ασχετε η κεχαγια τι ειναι πασοκαρα ειναι και δεν ειναι το πουλεν κανενος αδερφε φιλοι ηταν με τον ηλια και προς τιμην της δεν τον παρατησε αλλα για μαθε τωρα ουτε καν μιλανε γιατι ακριβως ο αλλος ειναι το πουλεν του σταμκου η κοπελα ειναι εντελως προοδευτικη αλλα εσυ πρεπει να εισαι πολυ καστεριδικος δλδ ακροδεξιος εεεεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος εισαι μεγαλε εσυ που θα μιλησεις για την κεχαγια για ριξε μια ματια αν ποτε πηρε θεση απο κανενα κομμα αν ειναι γραμμενη στο συριζα οπως λες και μετα να μιλας εκτος αν τα συμφεροντα σου δεν σε αφηνουν να φυγεις απο καποιον υποψηφιο και μιλας ετσι για την κυρια αυτη .Ντροπη σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε των 10:35 και ανώνυμε των 10:53 που μάλλον ο ίδιος είσαι, αν η φίλη σου ήταν τοσο ΠΑΣΟΚ όσο λες, και έχει και τόσους υποστηριχτές στα σχόλια, θα είχε κατέβει ήδη από το 2019!!! Όσο για τα ακροδεξιός, καστεριδικος, συμφέροντα και τέτοια, αυτά όχι σε μένα, εγώ για υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚ μίλησα αδερφέ! Που να ήταν ΠΑΣΟΚ και το 2009, και το 2012, και το 2014, και το 2015, και το 2019. Τέτοιοι άνθρωποι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα πια, πως να το κανουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωπα φιλε, μπαστα! Οχι και πασοκαρα η Δημητρα! Εγω την θυμαμαι πολυ καλα να γυρναει τα χωρια μας με τον Σηφακη ως συνεργατης του Μπολαρη, υπουργου τοτε στον ΣΥΡΙΖΑ. Καλη, χρυση μπορει να ναι, αλλα πασοκαρα δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μαυρίσουν τα χιόνια στο Έβερεστ τότε θα εκλεγεί αριστερός δήμαρχος στα Γιαννιτσά

      Διαγραφή
  13. Ειμαι ο ανωνυμος 10.35 και δεν εχω καμμια σχεση με το 10.53 οπως και εσυ ανωνυμοςαν θυμασαι στις περιφερειακες εκλογες τις προηγουμενες ειχε κατεβει με τον μπολαρη κοντρα στο συριζα τοτε που ειχαν υποψηφια το συριζα αλλα μαλλον δεν θυμασαι οτι ειχε κατεβει με τον παπανικολαου στις δημοτικες αλλα εσεις κολληστε στα γνωστα ερπετα γιαυτο στον δημο η σταμκο θα εχουμε η σταμκο επειδη εχετε αυτες τις " λογικες". Αυτο το πασοκ που και εγω ειμαι απο την ωρα που που ψηφισα πρωτη φορα τι θελει τελικα ? Παντα τα ιδια στραβα σχολια και παραξενιες και παλι σταμκο ,αλλα καλε μου ανθρωπε δεν βλεπω να σχολιαζεις την κινηση παπανικολαου - καστεριδη εσυ το βαθυ πασοκ το ενεκρινες? Γιατι ετσι καταλαβαινουμε τι βαθυ πασοκ εισαι αστα ρε ανθρωπε ρεζιλι γιναμε και τα βαζεις τωρα με την Κυρια Κεχαγια και το κεφαλαιο δεν ειναι τυχαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις προηγούμενες δημοτικές ήμασταν σκορποχώρι. ΠΑΣΟΚτσιδες κατέβηκαν και με Καστερίδη, και με Θόδωρο, και με Ηλία και με Στάμκο. Επειδή και εγώ, όπως και εσύ νομιζω, δικούς μας στηρίξαμε αλλά με κλειστή μυτή, δε θέλω να ξανασυμβει αυτό. Η Κυρία Κεχαγιά θα ήταν μια υποψηφιότητα στη λογική καστερίδη. Εγώ θέλω έναν ΠΑΣΟΚ να μαζέψει το σκορποχώρι!

      Διαγραφή
    2. Σύντροφε οι μόνοι πού αναστήθηκαν επί της γης ήταν ο Ιησούς Χριστός και ο Λάζαρος. Για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πρόβλεψη.

      Διαγραφή
  14. Περίμενε τε να ανοίξουν τα ΚΑΠΗ και τότε θα ψάξετε υποψήφιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλήθεια αυτή η Κεχαγιά ποια είναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζεις εδω εσυ στον δημο πελλας η τωρα σε αφησαν οι εξωγηοινοι???????????????????????????????????????????????????????????

      Διαγραφή
    2. Κάνε δημοσκόπηση και θα διαπιστώσεις ότι δεν τήν ξέρουν οι περισσότεροι

      Διαγραφή
    3. Οι οίνοι από έξω δηλαδή εξωγηοινοι

      Διαγραφή
    4. Αυτο που λες δεν υφισταται ειναι γνωστη παρα πολυ αλλα να παμε ενα βημα πριν τον σταμκο τον ηξερε κανεις? Το ιδιο και τον παπανικολαου επισης δεν ειδα να ενοχλει κανεναν ομως μεγαλε εσυ με τις δημοσκοπησεις .

      Διαγραφή
  16. Τι λεειο 1.54 πια κεχαγια θα συγκρινουμε με καστεριδη ο ανθρωπος ειναι δεξιος τι σχεση εχει η κεχαγια με αυτον ρε πασοκκκκκκ θα μας τρελλανεται???? Δηλ τον καστεριδη εσεις οι ντεμεκ προοδευτικοι σαν τι τον στηριξατε σαν συντροφο? Ερε δεν παμε καλα χασαμε την μπαλα και μπερδεψαμε την ..ουτσα με την βουρτσα απαπαπαπα αισχος φιλε πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσείς κύριοι και κυρίες , άσχετοι με την ιδιότητα του πολιτικού κόσμου που θεωρείτε ότι υπάρχει μέχρι και σήμερα άνθρωπος ΠΑΣΟΚ από το 2009 ακέραιος όπως αναφέρατε..να έχετε υπόψιν σας πως το παλιό το ΠΑΣΟΚ έχει διαλυθεί από τα ίδια τα "παιδιά" του οπότε μάλλον κάπως λάθος σας έχουν μάθει τα πράγματα. Η αλλαγή του δήμου μας θα είναι μια γυναικεία αύρα, και αυτή δεν θα μπορούσε να είναι καμιά άλλη από την κ.Κεχαγια μια ανεξάρτητη αλλά πάνω απ'όλα άνθρωπος. Κάτι που έχουμε να δούμε πολλά πολλά χρόνια, τουλάχιστον στον δήμο μας. Εσείς, η γενιά που καταστρέφετε το νέο αίμα , από την δήθεν μόρφωση και προοδευτικότητα σας καλύτερα να καθίσετε στο σπίτι σας γιατί είδατε που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ??Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΕΞΩΝΥΧΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΖΟΡΙ ΣΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε ιντρικαδοροι και ψευτοιδεολογοι ποσοι πασοκτσηδες απο εσας στρηριξαν βασιλειαδη λακη στις βουλευτικες δεν ντρεπεστε και δεν σας κανει η κεχαγια δημητρα που παντα κινουνταν στον δημοκρατικο χωρο ? Βρε να χαρουμε αν δεχτει να κατεβει και αφηστε μια φορα την διαπλοκη μπας και αλλαξουμε δημαρχο φτανουν τα κολλητηλικια χωρις νοημα φτανει η μικροπολιτικη του καφενειου και της πλατειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επίσης σοβαρη ποψηφιότητσ τού προοδευτικού χώρου ο γνωστός βασιλοφρωνσς πού στήριξε Παπανικολάου με δύο υποψήφιους, μην ξεχνιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΡΙΓΓΗΠΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ 10% ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΖΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΧΑΘΗΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν χάνεσαι εσύ ρε ιντριγκαδορε και δόλιε λασπολογε *8:23*. Αν ο Αρνακης (γιατί αυτον υπονοεις) ήθελε να κατέβει εσένα θα ρωτούσε; Μήπως θα του εδινες μαζί με την ευχή σου και το δακτυλίδι; Μην αγχώνεσαι γιατί δεν θα είναι υποψήφιος αλλά αν αποφασίσει να είναι τότε το "ντόμινο" των υποψηφίων Δημάρχων θα πάει αδιάβαστο και θα είναι ο μοναδικός αντίπαλος του Στάμκου και σίγουρος νικητής!!!. Εσύ να πας με τον σημερινό ανικανο για να καθορίσεις το μέλλον των παιδιών μας γιατί αυτός σου αξίζει κεφτέ που 10 χρόνια τα κάνατε όλα σκόνη και θρυψαλλα...

      Διαγραφή
  22. Πρεπει να καταλαβουμε πως οι παλιοι εμπλεκομενοι δεν εχουν θεση σε αυτες τις επερχομενες εκλογες ουτε σαν συμβουλατορες ,δεν ειναι σε θεση να χτισουν μελλον ας μεινουν αθορυβοι .Και ως αναφορα στην πιθανη υποψηφιοτητα της Κυρ.Κεχαγια δεν νομιζω οτι ειναι κακη ας σκεφτουμε λοιπον το μελλον το καινουριο χωρις βαριδια ,οποτε ναι ειναι μια ωραια υποψηφιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν ρε Δήμητρα μας έχεις γανιασει, κατέβα βγες πρώτα σύμβουλος, γίνε μετά αντιδήμαρχος και μετά πας για ψηλα. Αλλά ξέχασα, βλέπεις το παράδειγμα του Νίκου και του γκολη που δε βγήκαν ποτε πουθενά και έγιναν δήμαρχοι απ τα κόμματα τους, σε αυτό έχεις ένα δίκιο.

      Διαγραφή
  23. Από τα τόσα μηνύματα με πολιτική άποψη (όποια κι αν είναι ψηφοφόροι είμαστε) θέλω να κάνω μόνο μια ερώτηση. Σε ποιο ΠΑΣΟΚ αναφέρεστε;; Δεν υπάρχει, άλλαξε ΑΦΜ, άλλαξε όνομα, η Φώφη συμβαδίζει με τον Κυριάκο σε όλα σχεδόν (εκτός αν δεν βλέπετε τι ψηφίζουν στη βουλή), οι άνθρωποι του μεγάλου Σημίτη!!! είναι όλοι σε θέσεις της ΝΔ (ετοιμάζονται και για υποψήφιοι) και ο Λοβέρδος που είναι μέσα σε όλα......ετοιμάζετε για αρχηγός. Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ μιλάτε;; Έλεος..... Όσο για την Πέλλα (μαζί με Κρύα Βρύση - Καρυώτισσα - Γαλατάδες κ.ά) μόνο υποψήφιο από δεξιό χώρο εκλέγει προς το παρόν. Μακάρι να καταφέρουν οι προοδευτικοί να συνεννοηθούν σε μια υποψηφιότητα. Τόσο δυνατή όμως που να τραβήξει ψήφους από τους κολλημένους που κάνουν ότι λέει το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.