Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σ.Ε.Α.Σ. Ν.Πέλλας: Μέχρι την Πέμπτη 12 Αυγούστου η προκαταβολή για τους παγετούς της άνοιξης



O Σ.Ε.Α.Σ. Ν.ΠΕΛΛΑΣ σας ενημερώνει πως έως την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 θα καταβληθεί από τον ΕΛΓΑ η προκαταβολή των αποζημιώσεων για τις ζημιές στις παραγωγές από τους παγετούς της άνοιξης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Από 155 μύρια μόλις 60,εξω οι νέοι αγρότες, έξω οποίος έχει κάνει καινούργιο ΟΣΔΕ, έξω τα περσινά δηλωμένα νεαρά και φέτος μεγάλα, και τέλος έξω τα κεράσια (Πέλλα, Ημαθία). Η ανικανότητα τους σπάει κόκαλα και σου λένε μετα δώσαμε προκαταβολή, άλλοι μαζεύουν και δεν ξέρουν που να βάλουν τα λεφτά και άλλοι δεν έχουν ούτε για να φανε(και σύντομα κυριολεκτικά) βρε δεν πάτε στο διάολο και ακόμα παραπερα κοπρόσκυλα, που το μόνο που σας νοιάζει είναι η ψήφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το εξω τα νεαρα δεντρα που δηλωνονται πρωτη φορα πως προεκυψε. Δηλαδη για τα δεντρα αυτα δεν πληρωνονται ασφαλιστικες εισφορες οπως τα μεγαλα. Τι αλλο θα ακουσουμε. Κι αυτη την μαλακια να κανουνε και τοτε εδεσε το γλυκο. Να δεις παλουκα και φτυσιμο που θα πεσει.

      Διαγραφή
    2. Για τα νεαρά δέντρα δεν πληρώνεις έλγα αν όμως φέτος τα δήλωσες παραγωγικά νομίζω πρέπει να πληρώσεις και τον έλγα του προηγούμενου χρόνου

      Διαγραφή
  2. Να έχεις έναν πρωθυπουργό να δίνει απλόχερα τα λεφτά. Και σεις να μην μπορείτε να μας το δώσετε. Μου θυμίζετε το 2017 που μας βάζατε -πρωτοφανές τα χρονικά- να δηλώσουμε της ζημιές στους συνεταιρισμούς και τελικά δεν μας αππζημιωσατε. Μοιραίοι και τραγικοί. Κρίμα.. Λυπάμαι. Μην ξαναβγάλετε δήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τελει ιουλιου πηγατε για τελος εβδομαδας ! με τα κερασια ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιες καλλιεργιες αφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν το deminimis το κανανε. Απο μερα σε μερα....... κοροιδια στο επακρο.
    Και οι βουλευτες μας μουγκα. Ουτε ενα δελτιο τυπου για το θεμα, ουτε και καμια εμφανιση σε κανενα χωριο δημοσια και οχι απο σπιτι σε σπιτι στα μουλωχτα. Φοβουνται το κραξιμο και τα μπινελικια. Μονο φωτογραφιες και λογια παχια την εποχη του παγετου. Τωρα την ουρα στα σκελια και αφαντοι. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετρας τις ωρες οταν δεν υπάρχει τίποτα και ελπιζεις..ψεμα παντου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Αχιλλέα τι να σου πουν μήπως και την ώρα που θα τα πάρεις; Ή μήπως θέλεις να σου τα φέρουν στο σπίτι; Ξεχνάς ότι τα έπαιρνες μετά από 2χρόνια και με δόσεις.Ξεχνας που σε ταζανε προκαταβες; Τώρα τα παίρνεις εφάπαξ.Θα πάρεις προκαταβολή και εξόφληση μέσα στο 21.Και βγάζεις και γλώσσα.Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τωρα τι εισαι. Παλαγαλακι της κυβερνησης η απο καποιο βουλευτικο γραφειο και προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.

      Διαγραφή
  9. Δλδ πρέπει να είναι παπαγαλάκι ή απο βουλευτικό γραφείο για να σε ξυπνήσει κοιμισμένο; Μόνο αυτοί ξέρουν; Όλοι οι άλλοι είναι μπονταλαδες; Όπως και Εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.