Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνολικά 1.475 παραβάσεις του ΚΟΚ σε ένα 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία



Συνολικά 1.475 παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε 3.192 ελέγχους οχημάτων από την Τροχαία το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία. Στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων διενεργήθηκαν έλεγχοι σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική. 

Οι περισσότερες παραβάσεις, 564, αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα. Επιπλέον βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία, πεζόδρομους, λεωφορειόδρομους, διαβάσεις και πεζοδρόμια, 35 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 25 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 25 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 19 για ΚΤΕΟ, 18 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 13 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 13 για παράνομη κίνηση σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια και λεωφορειόδρομους και 720 άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Δεν βλεπω πουθενά σρα τοπικά σάιτ έστω μια λέξη για αυτό που έγινε με τον πρόεδρο των Ποντίων στην βασιλευουσα εμείς αφήνουμε τους Τουρκάλαδες να αλωνίζουν στην Θράκη μας το παίζουμε πολιτισμένα μην πω τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.