Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπ. Υγείας: Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών ως την 1η Σεπτεμβρίου



Επείγουσα επιστολή προς τους διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών και Μονάδων Υγείας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όσων εργάζονται στο σύστημα υγείας, έστειλε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Η εξάπλωση του κορονοϊού και η επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα επιβάλλουν την εντατικοποίηση των μέτρων για την προστασία, όχι μόνο του προσωπικού των δομών υγείας, αλλά και των χρηστών των υπηρεσιών τους. Δεν νοείται όσοι προσέρχονται στις δομές υγείας, προκειμένου να λάβουν τις αναγκαίες υπηρεσίες για την πρόληψη, θεραπεία ή αποκατάσταση ενός προβλήματος υγείας να εκτίθενται στον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, λόγω ανεμβολίαστου προσωπικού.
Ως εκ τούτου, με το άρθρο 206 παρ. 2 του ν. 4820/2021, όπως ήδη γνωρίζετε και έχετε ενεργήσει σχετικά, προβλέφθηκε για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορονοϊού όλου του προσωπικού των ιδιωτικών, δημόσιων και δημοτικών δομών υγείας, συμπεριλαμβανομένων των διαγνωστικών κέντρων, των κέντρων αποκατάστασης, κλινικών, νοσοκομείων δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, μονάδων νοσηλείας, ΕΚΑΒ και ΕΟΔΥ.

Το παραπάνω προσωπικό των δομών υγείας πρέπει να έχει λάβει την πρώτη ή μόνη δόση έως την 1η Σεπτεμβρίου και για την ολοκλήρωση του εμβολιαστικού κύκλου πρέπει να τηρήσει την προβλεπόμενη προθεσμία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΠ@@ΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΑΠ@@@ΛΟΓΙΕΣ;

    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7029175_synagermos-se-girokomeio-sto-lasithi-exi-atoma-brethikan-thetika-stin-metallaxi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Israel ρωτηστε τους υγειονομικούς ηταν πρωτο το Ισραήλ στο εμβολιο. Επισης να αρχίσει το ελληνικο κρατος να βγαζει ανακοίνωση καθε μερα τις παρενέργειες των εμβολίων καθημερινά γιατι δεν πρεπει να κρύβουμε η να κοιμόμαστε και επισης θα παρουμε σαν γνώμονα μια χωρα που ειναι πιο μπροστα στα εμβολια για να αντλήσουμε επιστημονικά δεδομενα για την πανδημια και οχι απο χωρες που υπαρχουν συμφεροντα. Η επιστήμη ετσι λειτουργει απλα σε αυτην την πανδημια δεν εχει λογο η επιστήμη ολα ειναι κατευθυνόμενα και οποια αλλη αποψη ειναι αντιεπιστημονική λες και οι αλλοι δεν ειναι επιστημονες. Επιστημονες ειναι μονο αυτοι που εχει ορίσει η καθε κυβερνηση καθε κρατους και τα μεγαλα κεφάλια με φαρμακευτικεσμε μετοχές με μίζες στον ΠΟΥ. Εκτος απο τον ιο τα φαρμακα τα εμβολια ειτε λειτουργούν καλα ειτε οχι δεν ειμαι ειδηκους να κρίνω γιαυτα ειναι οι ειδηκοι κ ειναι δυο στρατόπεδα να βλεπετε ελληνες και καποιοι εξυπνοι που ειστε ηληθιοι εντελως κανετε σαν φασιστες σε αυτους που εχουν αντίθετη αποψη οποια κ να ειναι να ξερετε λοιπόν οτι πισω απο αυτα παιζουν πολλα οπως αυτα που ανέφερα και αλλα πιο πολλα επισης να ξερετε οτι θελουν να βάλουν την τεχνολογια στον ανθρωπο η οπως το ονομάζουν καποιοι τσιπάκι η ηλεκτρονικό χρημα και αν αναρωτιέστε γιατι η απαντηση ειναι απλα ετσι δεν μπορει να φοροδιαφύγει κανενας δεν μπορει να κρυφτεί κανενας κ το χρημα θα ειναη ηλεκτρονικό αλλοι θα εχουν επιρροές τονους χρυσού και εσεις δεν θα μπορειτε να κανετε κατι ειναι στα σχέδια τους και αν ειστε εξυπνοι και παρακολουθείτε τι συζητάνε στην ευρωπαικη ενωση στην Αμερική παντου σε συζητήσεις τα αναφέρουν ολα αυτα. Ξυπνήστε γιατι ουτε ο θεος θα σας σωσει. Και κατι τελευταιο για τους ελληνες λοιμοξιολογους που κατευθύνουν τον κοσμο για την πανδημια και τα εμβολια αλλα λέγατε παλια αλλα τωρα για τα εμβολια αλλα σεναρια κανατε αλλα γινονται εγω δεν θα κλεισω τα ματια μου δεν θα βαδίσω στα στόματα σας και μονο θα κοιταω τι γινεται στον κοσμο τι εχει διδάξει η ιατρική στα τοσα χρονια τι εχει δημιουργήσει μεχρι σημερα ο ρινοιος Α26 που χρησημοποιειτε στα εμβοκια ως μέσον μεταφοράς της καθε δραστικής ουσίας και θα κοιταω καθε επιστημονική αποψη θα διαβαζω θα βλεπω δεδομενα και θα επιλέξω εγω για εμενα προσωπικά τι θα κανω και δεν θα βριζω αλλους που θα κανουν αλλο. Ξυπνήστε και διαβαστεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.