Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Στο Δήμο Σκύδρας 226.600 χιλιάδες ευρώ για την κατασκευή χλοοτάπητα στα γήπεδα Αρσενίου, Μαυροβούνιο και Σεβαστιανών



Σήμερα σε επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καρασμάνης με τον υπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ενημερώθηκε από τον ίδιο ότι εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η κατασκευή χλοοτάπητα στα γήπεδα Αρσενίου, Μαυροβουνίου και Σεβαστιανών!
Έτσι υλοποιείται ένα σημαντικό αίτημα του Δήμου με δεδομένο ότι θα ξεκινήσει η δημοπράτηση άμεσα!

Από το πολιτικό γραφείο Γ. Καρασμάνη
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Η κοροϊδία σε όλο το μεγαλείο από τον βουλευτή που προσπαθεί να δείξει έργο κάνοντας τον ταχυδρόμο ειδήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελικό κράτος ανάπτυξης. Όταν έχεις όραμα την ανάπτυξη και όχι τα ψηφαλάκια. Κλείσε ρε μπάρμπα Γιώργη το ματάκι, χτύπα τους και την πλάτη και....όλα καλά έ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον θα εννοείς αυτούς που κάνουν αντιγραφές . Ο συγκεκριμένος είναι πάντα αυθεντικός και αποτελεσματικός. Δεν είναι τυχαίο που ο λαός επιβραβεύει το έργο του και πάντα πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή δεν ανέχομαι την υποτίμηση της νοημοσύνη μας ,κοινώς την ψευτιά. Θα αποδείξω την αλήθεια. Εάν διαβάσετε τα δελτία των βουλευτών, θα δειτε ότι,στις 5,10 στο προφίλ του ο Καρασμάνης ανακοινώνει ότι ο ίδιος ο υπουργός τον ενημερώνει για το έργο.Ο Σταμενίτης γράφει στις 17,31: Σε ενημέρωση από την Γραμματεία Αθλητισμού,έγινε γνωστό ότι εντάχθηκε στο ΠΔΕ το έργο. Αφου το διαβασε και μετά επικοινώνησε με τον υφυπουργό για να του εκφράσει την ικανοποίηση του.Ο Βασιλειάδης μετά απο μια ώρα στις 18,16 θυμήθηκε να πάρει τηλέφωνο και να ενημερωθεί όπως λέει για το έργο. Η αλήθεια κάνει μπαμ από μακριά και αποκαλύπτει τα ψέματα. ΝΤΡΟΠΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό, Ντροπή, αλλα που να την βρειτε.

      Διαγραφή
  5. Μαυροβουνι το γήπεδο περίφραξη προβολείς σκέπαστρο δημοπρατήθηκε και χλοοτάπητα τώρα μεγα άξιος ο μισθός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8,50 για να είναι και ο δικό σου ο μισθός άξιος σε προσκαλώ να έρθεις να μαζέψεις Άνδρος στις πλαγιές Δαμιανού και Λεπτοκαρυάς. Φυσικά εσείς οι γραφιάδες νομίζετε ότι όλοι οι άλλοι είναι βόδια και μπορείτε να μας ταΐζετε σανό. Κούνια που σε κούναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.