Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατέληξε ο 24χρονος οδηγός του τροχαίου δυστυχήματος στο 6ο χλμ Γουμένισσας – Πολυκάστρου



Υπέκυψε στα τραύματά του ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος νοσηλευόταν ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου στον επαρχιακό δρόμο Γουμένισσας - Πολυκάστρου στο ύψος της Γοργόπης.

Ο 24χρονος διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε χθες το βράδυ, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία. 

Από τα συντρίμμια του ίδιου αυτοκινήτου είχε ανασυρθεί νεκρός ο 25χρονος συνοδηγός, ενώ δύο ακόμη νεαροί επιβάτες (24 και 26 ετών) απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της πυροσβεστικής και νοσηλεύονται με τραύματα σε νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα αγόρια, ξέφυγε, υπό συνθήκες που ερευνώνται, από την πορεία του, και αφού ανατράπηκε προσέκρουσε σε δένδρο.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα της Γουμένισσας.

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης για το τραγικό τροχαίο γράφει στην προσωπική του σελίδα: 
Δύο νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους τόσο πρόωρα , τόσο άδικα και η θλίψη βαραίνει τις καρδιές όλων μας. Δύναμη και κουράγιο στις οικογένειες και καλό παράδεισο στα παιδιά μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.