Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Εκτινάχθηκε η θετικότητα πάνω από το όριο του 3% - Που βρίσκεται η Π.Ε. Πέλλας



Ποιες περιοχές είναι σε «κόκκινο συναγερμό»
Αυξημένα είναι τα ποσοστά θετικότητας του κορωνοϊού σε πολλά νησιά της χώρας, καθώς έχει σημάνει "συναγερμός" σε Νάξο, Χίο, Κρήτη, Πάρο, Ρόδο και Μύκονο. 
Ειδικότερα, “μαύρη” πρωτιά καταγράφει η Νάξος με το ποσοστό θετικότητας να σκαρφαλώνει στο 5,32%, ενώ ακολουθεί η Πάρος με 4,64%. Ανησυχητικά είναι τα δεδομένα όμως και για άλλα νησιά που βρίσκονται πάνω από το όριο του 3%. Συγκεκριμένα, η Χίος (3,74%), η Ρόδος (3,57%), τα Χανιά (3,51%) και η Μύκονος (3,25%).

Στο στόχαστρο του κορωνοϊού λοιπόν παραμένουν τα νησιά, εν μέσω της τουριστικής περιόδου, με βάση τα τελευταία στοιχεία που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για τη διασπορά στη χώρα και τα οποία αφορούν την περασμένη εβδομάδα 2-8 Αυγούστου.

Η Π.Ε. Πέλλας βρίσκεται σε χαμηλά ποσοστά θετικότητας του κορωνοϊού, καθώς στο παραπάνω διάστημα (2- 8 Αυγούστου) βρίσκεται στο 1,09%.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Άρα τι σημαίνει αυτό ;
    Τα rapid test αν δεν έχεις συμπτώματα βγαίνουν αρνητικά.
    Οι εμβολιασμένοι νοσούν δίχως συμπτώματα και μεταδίδουν τον ιό.
    Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για την αύξηση των κρουσμάτων στα νησιά διότι για να πας πρέπει ή εμβόλιο να έχεις κάνει ή rapid τεστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα η μετάδοση γίνεται από τους εμβολιασμένους!!
      Τότε γιατί τα νοσοκομεία και οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει από Α εμβολιαστούν. Εδώ υπάρχουν 75αρηδες ανεμβολιαστοι, τι μας λέτε τώρα?

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ.
      ΑΦΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.