Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράταση προσωρινής απασχόλησης εργατών γης για επιπλέον 90 ημέρες



Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός , σε συνεργασία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και μετά από διαβούλευση με τον πρόεδρο της ΕΘΕΑΣ Χρήστο Γιαννακάκη, θα εκδώσουν άμεσα σχετική κοινή υπουργική απόφαση και των λοιπών αρμόδιων Υπουργών, για την παράταση προσωρινής απασχόλησης εργατών γης για επιπλέον 90 ημέρες.

Για την έκδοσή της απαιτείται μόνο υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του ίδιου και του εργαζόμενου που θα υποβάλλονται στην κατά τόπο αρμόδια Διεύθυνση Αλλοδαπών ή στη Διεύθυνση Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας έως και 15ημέρες από την λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος της επιτρεπόμενης διάρκειας διαμονής του εργαζόμενου.

Με αυτή τη διαδικασία θα εκδίδονται υπηρεσιακά σημειώματα για παράταση μέχρι 90 ημέρες της προσωρινής απασχόλησης μετακαλούμενων πολιτών στην εποχική αγροτική οικονομία. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Καλά αφού δεν έχουν παραγωγές η αγρότες όλη την ώρα κλαίγονται τους εργάτες γης τι τους θέλουν ερε δούλεμα που πέφτει για την αποζημίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο 6:33 είναι μάλλον από μεγάλο αστικό κέντρο.Ας τον ενημερώσουμε λοιπόν πως εμείς οι αγρότες δεν ξυπνάμε εκεί γύρω στα τέλη Μαΐου για την συγκομιδή των ροδάκινων.Υπαρχουν πολλές εργασίες που πρέπει να γίνουν στην ώρα τους μετά την περίοδο της συγκομιδής άσχετα αν υπάρχει ή όχι προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ λέω ως αγροτης- ροδάκινο παραγωγός ότι ο κάθε ένας μας με την οικογένειά του μπορεί άνετα να δουλέψει 40-50 στρέμματα. Αλλά όχι λόγια. Θέλει δουλειά!!
    Δυστυχώς τολμώ να πω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είμαστε αρχιτεμπεληδες και παχιά λόγια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.