Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: Διαμαρτυρίες δημοτών για παρατημένα και εγκαταλελειμμένα οικόπεδα - Έκκληση του Αντιδημάρχου



Έκκληση στους συνδημότες του για να φροντίσουν και να καθαρίσουν παρατημένα και 
εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, απευθύνει ο αντιδήμαρχος Κρύα Βρύσης του δήμου Πέλλας Κώστας Μπαλτζίδης, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
"Παρακαλώ όλους τους συνδημότες και ετεροδημότες που έχουν στην κατοχή τους οικόπεδα να τα φροντίσουν και να τα καθαρίσουν από αγριόχορτα και σκουπίδια. Υπάρχουν έντονα παράπονα και διαμαρτυρίες από συνδημότες μας που κατοικούν δίπλα από παρατημένα και εγκαταλελειμμένα οικόπεδα. Μπορούν να ειδοποιηθούν από συγγενείς ή και γείτονες  ετεροδημότες μας που ζουν εκτός ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό.
Παρακαλώ κοινοποιήστε την ανακοίνωση για να γίνει γνωστό σε πολλούς-ες. Ευχαριστώ.
Η δημοσίευση αφορά τους κατοίκους ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ- ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ- ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ- ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ".
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Βάλτε αυτεπάγγελτα πρόστιμα εσείς! Αφού υπάρχει ο νόμος.Τί περιμένετε μια ζωή.Να καταγγείλει ο γείτονας τον γείτονα;Να μαλώνουμε μεταξύ μας;Αλλά είστε ευθυνόφοβοι.Να μη δυσαρεστείσετε κανέναν.Πολιτικά σκέφτεστε.0χι τεχνοκρατικά.Τα ίδια και στη Σκύδρα και στην Έδεσσα και στην Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας βάλει πρόστιμο πρώτα στον εαυτό του ο αντιδημαρχος που όλα τα πάρκα είναι εγκαταλελειμμένα οι κάδοι βρωμάνε και πέριξ της πόλης είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Ο λαλιστατος αυτός πολιτικάντης ας αφήσει την προσωπική του σελίδα και ας ασχοληθεί με τα καθήκοντα του γιατί στο δημαρχείο της κρύας Βρύσης πάει μια φορά τον μήνα για πέντε λεπτά. Είναι η φιλοσοφία της σημερινής δημοτικής αρχής που δεν κάνει τίποτα και οπαδός της κυβέρνησης των αρίστων που ασκεί μόνο κριτική ενώ διοικεί αυτή. Βασιλοχουντικες τακτικές βγαλμένες από τα μαύρα χρόνια του παρελθόντος.

      Διαγραφή
    2. Οι υπαλληλοι του δημου εκαναν χρηση των ειδικων αδειων λογο κορωνοιου και δεν πατησαν για πανω απο εναν χρονο στον δημο με αποτελεσμα να μην εξυπηρετειται ο πολιτης ουτε καν τηλεφωνικως.
      Που η φιλε σχολιαστει οταν ο τωρινος αντιδημαρχος επιπληται και παρακαλουσε μαλιστα τους ανθρωπους αυτους να γυρισουν στα ποστα για να λειτουργει ο δημος?
      Που ησουν φιλε σχολιαστη οταν αγγαρευαι οικειους του να καθαρησουν οικοπεδα με ιδιοκτητα μηχανηματα?
      Και που εισαι καθημερινα και γνωριζεις οτι παει μονο για 5 λεπτα το μην στο δημο?
      Εξω απο τον χορο ολοι καλα τα λεμε. Για ας παμε και λιγο στη θεση του!

      Διαγραφή
    3. Ρε γατάκι αντιδήμαρχε τόσο φθηνές δικαιολογίες δεν χρησιμοποιεί ουτε ο Άδωνις ο καραγκιόζης. Για την ανορθόγραφη και ασυντακτη ροή της απάντησης σου στο σχόλιο μου έχω να γράψω ότι είσαι για γέλια. Ανίκανοι είστε ρε... και συγχρόνως παρελθόν. Το άστρο σας έσβησε σαν πυγολαμπίδα!!!

      Διαγραφή
  2. Ενώ στα Εσώβαλτα όλα πεντακάθαρα ρε παιδί μου !!!! Τι να σε πώ.
    Παρατημένα οικόπεδα 20+ χρόνια γύρω απο τα σπίτια μας.... Μια ζωή αδιάφοροι άνθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δώστε στη δημοσιότητα λίστα με ονόματα όσων χρωστάνε στους Δήμους.Ποιός χρωστάει και πόσα σε κάθε Δήμο.Να ξέρουμε ποιός και πόσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.