Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βροχή τα πρόστιμα σε Βέροια, Κιλκίς, Πιερία και Σέρρες για μη χρήση μάσκας σε λαϊκές και καφέ



Δεκάδες πρόστιμα επιβλήθηκαν χθες 3/8/2021, σε λαϊκή αγορά σε περιοχή της Ημαθίας, κατά τη διάρκεια ελέγχων για τυχόν παραβάσεις των επιδημιολογικών μέτρων, λόγω της πανδημίας.

Σε ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί, βεβαιώθηκαν συνολικά τέσσερα πρόστιμα των 300 ευρώ το καθένα, σε εργαζόμενους που δεν φορούσαν μάσκα.

Ανάλογα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από εργαζόμενους σε καφέ μπαρ βεβαιώθηκαν σε Κιλκίς, Πιερία και Σέρρες.

Ακόμη, πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε δύο καταστήματα των Σερρών, καθώς οι ιδιοκτήτες είχαν αμελήσει να χρησιμοποιήσουν μάσκα.

Τέλος, τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας που βεβαιώθηκαν το περασμένο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη ήταν δέκα και 75 σε όλη τη χώρα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. οι ηλίθιοι ακροδεξιοί και χριστιανοταλιμπάν υπεράνω καθε επιστήμης Ιατρικής ,Βιοχημείας έχουν καταστεί δημόσιος κίνδυνος διασποράς του ιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι ηλιθιος εισαι? Προβατομυαλος ή γιδομυαλος?

      Διαγραφή
    2. 10:19 Εσύ τι είσαι? Έχεις σπουδάσει Ιατρική?

      Διαγραφή
    3. Ο 9.17τι είναι και με ποιο δικαίωμα βρίζει όπως έχει δικαίωμα να πιστεύει αυτά που θέλει έτσι ακριβώς έχουν και η άλλοι δικαίωμα να πιστεύουν ότι θέλουν ακου ηλίθιοι κοιτάξου στον καθρέφτη αν έχεις

      Διαγραφή
  2. Αυτοι ειναι και η κυρια αιτια που δεν θα μας αφησει ο κορωνοιος... Για να ησυχασουμε απο τον ιο πρεπει να βγαλουν ενα εμβολιο για την βλακεια και να τους εμβολιασουμε υποχρεωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τώρα οι επιστήμονες αναζητουν εθελοντες για το εμβόλιο κατα της βλακείας! Κατα προτίμηση αρνητές-ακροδεξιούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έμαθες τα νέα; Το μπολι έχει μέσα και το συστατικό που ανεβάζει την βλακεία σε ανώτερα επίπεδα. Ο αρχηγός σου το έκανε σε παιδική ηλικία και βλέπουμε τα μακροχρόνια αποτελέσματα. Τελικά είναι αποτελεσματικό 100%.

      Διαγραφή
    2. Τα νέα βελτιωμένα μπόλια έχουν πολύ ποιο γρήγορη δράση. Άμεσα αποτελέσματα αύξησης βλακείας μέσα σε δύο μήνες το βλακομετρο τέρμα στα κόκκινα.

      Διαγραφή
    3. "Η BioNTech ανακοίνωσε ότι ο πρώτος καρκινοπαθής έλαβε το θεραπευτικό εμβόλιο BNT111, ανοίγοντας την αυλαία για τη Φάση 2 των σχετικών δοκιμών." Τι αφήγημα θα έχετε μετά ρε παιδιά,όταν με το καλό θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο κατά κάποιον τύπου καρκίνου? Τι θα λέτε μετά? Μακάρι να είμαστε όλοι καλά.

      Διαγραφή
    4. Το αφήγημά σου σήμερα: https://kourdistoportocali.com/news-desk/israil-ektakto-gt-apo-toys-250-sovara-astheneis-oi-153-einai-pliros-emvoliasthentes-oi-7-se-diadikasia-pliros-anosopoiisis-kai-50-den-eichan-emvoliastei/ και το γνήσιο https://m.jpost.com/israel-news/coronavirus-who-are-the-serious-patients-in-israel-675924. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    5. 6:39 Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις? Ξέρεις τι είναι το κουρδιστό πορτοκάλι?

      Διαγραφή
  4. Ποιος ιος μπορη να επιζησει σε 40βαθμους?και πως ανεβαινουν τα κρουσματα εν μεσω καυσωνα?μηπως ειναι ολα σκευωρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμαθα απο μικρος οτι για να τιμωρηθει καποιος με προστιμο πρεπει να φτεη δηλ στην προκειμενη περιπτωση χωρις να εχει διαπιστωθει οτι καποιος κουβαλαει τον ιο και χωρις να υπαρχουν αποδειξεις οτι τον διεσπειρε με ποια λογικη να του επιβαλουν προστιμο?με την ιδια λογικη οταν γινετε ενας φονος θα πρεπει ολοι οι γυρω του συμβαντος να πανε στο κρατητηριο γιατι θεωρουνται υποπτοι αν καπου κανω λαθος ενας να με διορθωσει με επιχειρηματα οχι με αν και θα και υποψιες και χαζα με χειροπιαστες αποδηξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 75 πρόστιμα σε όλη την Ελλάδα.Ο ελεγκτικός μηχανισμός " πήρε φωτιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.