Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στον πανηγυρίζοντα ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητρόπολη)



Με τον πανηγυρικό εσπερινό και λιτάνευση της ιστορικής ιεράς εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου συνεχίζονται οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητρόπολη). Το εορταστικό πρόγραμμα που ακολουθεί είναι:

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/8
07.00 Όρθρος της Εορτής και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ.
18.30 Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκλησις του Αγίου Καλλινίκου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/8
18.30 Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκλησις του Οσίου Παϊσίου.
 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τελικά πέτυχε η ιδεολογική αντιεμβολιαστική προπαγάνδα της εκκλησίας ! Σήμερα ανήμερα μιας μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας,με κατάμεστους τους ναούς μάσκες δεν φορούσε κανείς! Δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση που χαϊδεύει τα αφτιά του ακροδεξιού,παραθρησκευτικού ακροατήριου,για λόγους ψηφοθηρικούς. Φταίνε οι ιεράρχες οι οποίοι διδάσκουν στο ποιμνιο την απείθεια προς τη πολιτεία και την ασέβεια προς τη Δημόσια Υγεία!ρέπει να εφαρμοστουν ποινικές-οικονομικές κυρώσεις όχι μόνο για τους απείθαρχους υγειονομικούς αρνητες-αντιεμβολιαστες, ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ!Όπως προτείνεται για τους ανεμβολιαστους εκπαιδευτικούς να ισχύσει για όλες τις κατηγορίες Δημοσίων Λειτουργών, Ιερωμένων,Υγειονομικών κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ φιλε να μου το θυμηθης καποια μερα θα γινεις πρωθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί πρωθυπουργός μπορεί και επικεφαλής της Ε.Ε. ! Εσύ πού;καθαρίστρια στις τουαλέτες του Βελόπουλου;

      Διαγραφή
  3. Εμεις προσευχομαστε για το καθε απολωλοτο εριφιο να σταματησει ο ιοσ που μας στερησε την πιο ακριβη στη ζωη μας λεξη,την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Και το καθε εριφιο παρακαλα να μας μπολιασουν να μας απολυσουν να πεθανουμε επειδη εμεις δεν πηγαμε διακοπες να πεταξουμε τα κωλομαγουλα οξω παρα μειναμε να ευχομαστε και για το καθε εριφιο που χει γιομισει την μυξουλα του με μισος.ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΙς ΡΟΖ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕς Η ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ,αντε και μια μερα κλειστε το το ρημαδι το μισοκαλο χειλακι σας.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΛΩΛΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.