Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το μήνυμα του Μακρόν στα ελληνικά για τις καταστροφικές πυρκαγιές



«Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας που υποφέρει πολύ από καταστροφικές πυρκαγιές» αναφέρει ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε ανάρτησή του στο Twitter, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα.
Όπως σημειώνει ο Γάλλος Πρόεδρος τρία καναντέρ και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες έχουν αναπτυχθεί στα πύρινα μέτωπα προκειμένου να συνδράμουν τις ελληνικές αρχές.
Η ανάρτηση του Εμανουέλ Μακρόν έγινα στα ελληνικά και γαλλικά και είναι οι εξής:
«Η Γαλλία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας που υποφέρει πολύ από καταστροφικές πυρκαγιές. Μετά από συζήτηση με τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis, 3 Canadairs και 80 Γάλλοι πυροσβέστες και διασώστες αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα με επείγουσες διαδικασίες. Αλληλέγγυοι, ως Ευρωπαίοι, πάντα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Το μηνυμα του Μακρονμπεη στα Ελληνικα προς τον καλυτερο αγοραστη οπλων το ακουσαμε.Το μηνυμα των Ελληνων αλλα Γαλικα ποτε θα το ακουσουμε;Αν δεν το ξερεις ανοιξε τα σαιτιματια σου και διαβασε,μπας και καταλαβεις οτι πρεπει να αλλαξεις μετωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.