Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΟΕΔΗΝ: Στήριξη στάσης εργασίας ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού



Με πεντάωρη στάση εργασίας τα σωματεία των υγειονομικών της Κεντρικής Μακεδονίας, διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και η ΠΟΕΔΗΝ ανακοίνωσε τη στήριξή της.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Καλύπτουμε και στηρίζουμε την 5ωρη Στάση Εργασίας την Πέμπτη 12/08/2021 και ώρες 7πμ – 12 το μεσημέρι καθώς και τη Συγκέντρωση στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης 9:30πμ όλων των Σωματείων Εργαζομένων της Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν λάβει σχετικές αποφάσεις, ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού».

Επίσης πριν από λίγες ημέρες, το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ προκήρυξε απεργία – αποχή κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων, αναφέροντας ότι: «Η ΠΟΕΔΗΝ γνωστοποίησε εγκαίρως προς πάσα κατεύθυνση την θέση της υπέρ του εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας. Εξάλλου έχουμε εμβολιαστεί με το καθολικό ποσοστό 90% εάν συνυπολογίσει κανείς όσους διαθέτουν φυσική ανοσία, πολλοί περισσότεροι από κάθε άλλη πληθυσμιακή ή επαγγελματική ομάδα. Οι υγειονομικοί και προνοιακοί υπάλληλοι εμβολιασμένοι ή μη τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας για να μην θέτουν σε κίνδυνο τους ασθενείς, τους συναδέλφους και τον εαυτό τους. Ο νόμος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού μας στοχοποιεί και θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο μέσον».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Θα τρελαθουμε ρε φίλε
    Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mας εξηγήσεις , αν θέλεις , γιατί θα τρελαθείς μήπως και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε;
      Από ενδιαφέρον προς ένα συνάνθρωπο ρωτάω

      Διαγραφή
    2. Από την ανευθυνότητα ορισμένων

      Διαγραφή
    3. Μήπως οι ανεμβολίαστοι Υγειονομικοί ευθύνονται για όλα όσα βιώσαμε έως τώρα;
      Μήπως ήταν και είναι οι εστίες υπερματάδοσhς κατά τον Κούλη;
      Μήπως το γεγονός ότι τρεις γιατροί της καρδιοχειρουργικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών οι οποίοι ήταν εμβολιασμένοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό είναι fake news;
      Μήπως οι Υγειονομικοί δεν είναι ο κλάδος εκείνος που τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πρώτα πρώτα για τη δική τους ασφάλεια;
      Φαίνεται ότι τα δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ έπιασαν τόπο.

      Διαγραφή
    4. Έχεις μπερδευτεί
      Όλοι οι ανεμβολιαστοι είναι υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις και την συνέχιση της πανδημίας.Δεν νοείται να είσαι υγειονομικός και να μην έχεις εμβολιαστεί ακόμα. Μου λες για 3 ιατρούς που βρέθηκαν θετικοί.μπορω να σου πω για 1013 υγειονομικούς ανεμβολιαστους που βρέθηκαν θετικοί. Μπορεί και εμβολιασμενος να βρεθεί θετικός στην νέα μετάλλαξη Δ αλλά δεν θα χρειαστεί ΜΕΘ και στην συντριπτική πλειοψηφία θα το περάσουν ελαφρά,επίσης οι πιθανότητες να κολλήσει ,εμβολιασμενος κάποιον ανεμβολιαστο είναι μικρές.
      Αυτά όλα είναι συμπεράσματα από έρευνες και όχι συνωμοσιολογιες από " επιστήμονες" του καφενείου. Φυσικά ,όπως σε κάθε τι καινούργιο που δεν το γνώριζε η επιστημη ,έτσι και εδώ οι έρευνες συνεχίζονται. Εμείς οφείλουμε να ακούμε την επιστήμη,αυτή είναι υπεύθυνη για το ότι ο Μ.Ο ζωής έχει σκαρφαλώσειστα 80+ και ένα μέσο είναι τα εμβόλια. Όπως και ν έχει τα ίδια έλεγαν και για το αντιγριπικο εμβόλιο όταν βγήκε αλλά από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια ,έχουν σωπάσει όλοι αυτοί που φώναζαν τότε ( ακριβως τα ίδια έλεγανε τωρα). Το ίδιο θα γίνει και τώρα,θα περάσει λίγος καιρός και θα εξαφανιστούν σαν τα ποντίκια όσοι φωνάζουν κατά του εμβολίου ,μέχρι την επόμενη φορά. ΘΓ Γράφω από κινητό οπότε συγχωρέστε με τα όποια λάθη.

      Διαγραφή
  2. Αν έχετε δίκιο εσείς οι αντι..εμείς που κάναμε το εμβόλιο θέσαμε σε κίνδυνο την ΔΙΚΙΑ μας ζωή,αν όμως έχουμε δίκιο εμείς τότε εσείς κάνετε κακό και στον εαυτό σας (πρόβλημα σας)αλλά θέτετε σε κίνδυνο την ζωή των συνανθρώπων σας(πρόβλημα όλων μας).Σε ότι αφορά τους υγειονομικούς που είναι αντί...η λέξη ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι η ηπιότερη που μου έρχεται στο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πανο γραφουν οχι στην υποχρεωση ναι στην επιστημη και τα εμβολια.Οποιος διαβαζει επιλεκτικα τι αραγε μπορει να χαρακτηριστει;ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟς ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΡΑΝΙΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι ο μόνος τρόπος να τερματίσει η πανδημία είναι ο εμβολιασμός και με τόσους ψεκασμενους,δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όλοι αυτοί περίμεναν μια πανδημία για να δείξουν πόσο " δημοκράτες " είναι? Τι ζούμε ......

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι ο μόνος τρόπος να τερματίσει η πανδημία είναι ο εμβολιασμός και με τόσους ψεκασμενους,δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.......
      Το τι πιστεύει ο καθένας....δεν αφορά τους υπολοίπους . Η γνώση μετράει. Δες ένα απόσπασμα ίσως κάτι αντιληφθείς περι των ενοιών πιστεύω και γνώση.
      Δημήτρης Κούβελας : εγώ δεν έχω άποψη...... Εχω γνώση.
      https://www.youtube.com/watch?v=8CJB2NNBe6s
      Έταιρος ψεκασμένος;
      Αν έστω και μία από τις τοποθετήσεις του δεν ευσταθούσε, να είσαι σίγουρος ότι θα τον είχαν ήδη μπουζουριάσει.
      Όλος τυχαίως είναι από τους 4-5 ειδικούς σε θέματα φαρμάκων στην Ελλάδα και με τέτοια εμπειρία στο ΕΜΑ που ουδείς μπορεί να τον αντιμετωπίσει.

      Διαγραφή
    3. Ώστε από τους << ειδικούς>> για το φάρμακο Κούβελας δήλωσε μόνος του ότι έχει γνώση και όχι άποψη,το παραδέχεται άλλωστε και μόνος του.Πάμε τώρα επί πραγματικών στοιχείων.Δήλωση του καθηγηταρά Κούβελα που έχει γνώση,<>.Νοέμβριος 2020.Ένα μήνα μετά, Δεκέμβριος 2020 πήραν έγκριση τα πρώτα εμβόλια,οπότε ξεκίνησαν τον ίδιο μήνα οι πρώτοι εμβολιασμοί.Μαμώ την γνώση μου μέσα...

      Διαγραφή
    4. Ρε φίλος και εγω μπορώ να σου αναφέρω 100 ειδικούς που λένε ακριβώς τα αντίθετα απο αυτόν που αναφέρεις εσυ. Πάντως εμβολιασμένος είναι και αυτός,απο τους πρώτους.
      Φυσικά πιστεύω αυτά που λένε οι επιστήμονες στην συντριπτική τους πλειοψηφία.
      Αν θυμάσαι ακριβώς το ίδιο είχε γίνει και με το αντιγριπικό εμβόλιο και τότε έβγαιναν ορισμένοι του κλάδου της υγείας και ωρύονταν. Απο τότε έχει περάσει πάνω απο μια δεκαετία. Τι έγινε ,ακόμα περιμένουμε της παρενέργειες. Το ίδιο ισχύει και τώρα , το ίδιο θα ισχύει και στο επόμενο εμβόλιο. Πάντα θα βγαίνουν κάποιοι γραφικοί(υπάρχουν σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους) και θα ωρύονται.
      Το οτι κάποιος προβάλλεται συνεχώς στην τηλεόραση αυτομάτως γίνεται ¨κορυφαίος¨ .
      Υπάρχουν κααι άλλοι καθηγητές φαρμακολογίας,οι συντριπτικοί πλειοψηφία ..https://www.tovima.gr/2021/06/21/science/kathigitis-farmakologias-to-4o-kyma-to-fthinoporo-tha-afora-apokleistika-tous-anemvoliastous/

      Διαγραφή
  4. MHN KANETE EMBOΛΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΕ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να παρακαλάνε θέλεις να πεις.
      Πρόσεξε κάτι
      Όπως ίσως γνωρίζεις οι μονάδες του ΕΣΥ είναι ήδη υποστελεχωμένες.
      Φαντάζεσαι να γίνει αυτό που ειρωνικά προτείνεις και να χρειαστείς τη βοήθειά τους για οποιοδήποτε θέμα υγείας
      Απλά θα τρέχεις και τότε να δούμε ποιος θα παρακαλάει και ποιος από αυτούς που μέσα από τα
      κολ@@@@@λα σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου θα σου δίνει σημασία.
      Αυτοί έχουν εξασφαλίσει το τομάρι τους και τα μονοκλωνικά τους περιμένουν. Εσύ θα εκλιπαρείς αυτούς που βρίζεις.
      Ο καιρός γαρ εγγύς

      Διαγραφή
    2. Δημοκρατικοτατος όπως το φιλαράκι σου ο μιζοτακης,άιντε και προσεχώς κουκούλες.

      Διαγραφή
    3. Εγώ θέλω τον δημοκρατικότατο Ζήκο,γνωστό κατά κόσμο Αλέκσι,να κάνει προληπτικές συλλήψεις(δημοκρατικότατος όρος της φασιστεράς)να κάψει και να πνίξει κόσμο γιατί ήταν υπέρ της αχρηστείας ,να καταργήσει τον κορονογιό με ένα του βέμμα (το γνωστό της αγελάδας).

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.