Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης για τις πυρκαγιές: Πρώτος εγώ ζητώ συγγνώμη για τις όποιες αδυναμίες υπήρξαν (βίντεο)



Τους κύριους άξονες της στρατηγικής της κυβέρνησης σχετικά με το σχέδιο άμεσης ενίσχυσης των πυρόπληκτων και της αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών, αλλά και αυτοκριτική εμπεριείχε η δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την διοχέτευση ενός πόσου, ύψους 500 εκατομμύριων ευρώ, ως πακέτο άμεσης στήριξης, ενώ προανήγγειλε στοχευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και ανάπτυξης ειδικά για την Εύβοια. 
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες «για τις όποιες αδυναμίες υπήρξαν», όπως είπε χαρακτηριστικά και διαβεβαίωσε πως «οι αστοχίες θα εντοπιστούν και οι ευθύνες θα αποδοθούν όποτε πρέπει και σε όποιον πρέπει».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. ΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάση ναι άνθρωποι λίγοι, τουλάχιστον αυτός ζήτησε συγνώμη όχι σαν τον άλλον τον @@ που κάηκαν για πλάκα 100 άτομα και πετούσε αετό

      Διαγραφή
    2. ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ.
      ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;
      ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΜΗΝΜΟΝΙΑ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

      Διαγραφή
    3. Με μερικές ακόμα συγγνώμες ο Κούλες θα ετοιμάσει και άλλες δασικές περιοχές να υποδεχτούν τις ανεμογεννήτριες

      Διαγραφή
  2. Από όταν ανακάλυψαν την συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο θα έλεγα να παραιτηθείς αλλά ποιος να σε διαδεχθεί ο ένας χειρότερος από τον άλλον είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλέξης τα πάει καλά με τις φωτιές και τις πλημμύρες

      Διαγραφή
  3. Βγήκες πρωθυπουργός με δύο θέματα το Μάτι και το μακεδονικό και στα δύο τόμπολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε πρωθυπουργός επειδή τον ψήφισε ο ελληνικός λαός.
      Ο ξεφτιλισμένος Ζήκος και ο θίασος περί αυτόν,έκαψε,έπνιξε και ευνούχισε τους Έλληνες.

      Διαγραφή
  4. τρείς ένοχοι αξιωματούχοι για ,τις ευθύνες στο Μάτι,ο ένας πυροσβέστης οι άλλοι αστυνομικοί,αφού αθωωθηκαν τότε σήμερα αναρριχήθηκαν στην εξουσία , σε αξιώματα με την ΝΔ και ξαναευθυνονται για την διαχείριση των καταστροφών στη Βαρυπόμπη! ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οκ ... Δεν τρέχει τίποτα. Μη σκιάζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελείωσες και εσύ σαν τον προηγούμενο. Λάθη πολλά εγκληματικά και επαναλαβανόμενα. Μας στερήσατε το χαμόγελο και τη ζωή μας.Μας καταστρέψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΜΕ ΛΑΘΗ;

      2012 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ

      ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΓΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΕΞΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ.

      ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΑΠΟ ΡΑΕ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΥΒΟΙΑ

      ΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Β.ΕΥΒΙΑΣ

      ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΥΡΚΑΪΕΣ

      Διαγραφή
  7. Προς 2.30 τα ξημερωματα: ξέχασες να γράψεις ότι η γη είναι επίπεδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από κανένα γραφείο τύπου είσαι;
      Μήπως αμφισβητείς κάποια από τα γεγονότα που απαρίθμησε;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;
      https://katohika.gr/ellada/ena-reportaz-me-onomata-gia-osous-theloun-na-kseroun-tin-alitheia-oi-anemogennitries-stin-evvoia-o-gerapetritis-o-petheros-antiproedros-tis-gek-terna-i-syzygos-dikigoros-pou-kanei-koumanto-stin-ra/

      Διαγραφή
  8. Να τα πουμε λιγο σταράτα. Η νεα δημοκρατια ειναι ενα κομμα που εδω και χρονια συνδράμει στις πολιτικές που ωθούν την χωρα στην καταστροφη για την εξυπηρέτηση καποιον το ιδιο κανανε και αλλα κομματα οπως το ΠΑΣΟΚ το ΣΥΡΙΖΑ αλλα η νεα δημοκρατια στατιστικά υπήρξε πολλα ετη κυβερνών κομμα και εχει κανει το μεγαλύτερο κακο στην χωρα. Πρωτη φορα βγαινει ο λαοπλάνος πολιτικός να ζητήσει συγνωμη για να κοιμηθούν οι ψηφοφόροι του. Συνοψίζοντας να πω και την ουσια το κομμα αυτο μετα απο ολα αυτα τα γεγονότα δεν ξερω αν το καταλαβε ο κοσμος αλλα εσβησε τελειωσε μια για παντα το ιδιο και αυτος ο ανθρωπος γιαυτο κ βγηκε να πει αυτα γιατι το καταλαβε δεν ειναι χαζός δεν ζητάει συγνωμη γιατι ειναι ανθρωπος αλλα για να μη σβήσει το κομμα του. Ολοι το ξερετε οτι ηρθε το τελος στην ιστορια αυτού του κόμματος. Και εσεις οι κολλημένοι ξυπνήστε γιατι ειστε αηδια διαβαστε τι εχει περασει αυτο το κομμα και τα αλλα κομματα μεχρι σημερα τι νομους τι συμφωνίες τι μνημονια τι ψεματα στον λαο και αυτα που λενε δυσκολίες ειναι μούφα στην πολιτικη ολα υπολογίζονται με μαθηματικα μοντέλα ξερουν τι εχουν ξερουν τι παραλαμβάνουν οχι οπως ελεγε ο τσιπρας ο ψεύτης λες και δεν ηξερε τα χρέη της χώρας. Ξυπνήστε διαβαστε μην ακούτε τι σας λεει ο μπαμπας σας διαβαστεεεεεε ξεκολλήστε τον τόπο τον διαχειρίζονται οι πολιτικοι και τις ζωές μας οσο βλεπουν οτι ειμαστε ηληθιοι αυτοι θα γινονται πιο πολλοι και θα κανουν πιο πολλα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή σου αρέσουν τα σταράτα λόγια σου λέω απλά ότι είσαι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ.
      Αν ξέρεις στοιχειώδη αριθμητική (όχι μαθηματικά)μέτρα μετά την μεταπολίτευση,πόσα χρόνια κυβέρνησε η ΝΔ και πόσα οι λοιπές δημοκρατικές (λέμε λόγω ζέστης και καμιά παπαριά)δυνάμεις.
      Τώρα αν μας βγαίνεις Φελλόπουλος,εθνοπατριώτης και πιάσε το αυγό και κούρευτο , εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια,όταν το μόνο που έχετε μάθει εσείς μανδάμ,είναι μα σηκώνεται τα πόδια.

      Διαγραφή
    2. Ρε τουβλο ασχετε έξυπνε οι βουλευτές της ΝΔ σε ποια κομματα ηταν;;; Δες τα μνημονια τουβλο σου υφής ε το κομμα ουτε Βελόπουλο στηρίζω ουτε τιποτα και κανενας δεν ειναι πατριώτης απο τα κομματα δεν ψηφίζω ουτε φασίστας ειναι οπως οι πολυ ταχα πατριώτες που τους καλλιεργούν το μισος. Εγω μιλαω για τον κοσμο εξυπνάκια η ΝΔ ειναι υπερ ιδιωτικοποιήσεων πολυεθνικών τραπεζών και άλλων αυτοι δεν ειναι ο ελληνικός λαος καθυστερημενε Κοιτα τι γινεται αν Εσυ εισαι καλα οικονομικά βουλωστο γιατι υπαρχει κοσμος που υποφέρει υποστιρηκτη της ΝΔ άρρωστε απο κατι τετοια βλήματα σαν εσενα υποφέρει ο κοσμος ξανα ψήφησε τους. Δυο κομματα κυβερνούσαν την ελλαδα ακομα και απο την χούντα ηληθιε απλα ειχαν αλλα ονοματα ειναι οι ιδιες οικογένειες τα παιδια βουλευτών βλαμενε κοιτάς μονο οτι σε συμφερει και απορρω πως δεν σε εβρησε κανενας επειδη εισαι υποστιρηκτης βουλωστο κ μη μιλας καραγκιοζη γελοίε

      Διαγραφή
    3. Τα χρόνια που κυβερνούσαν Σαμαράς Βενιζέλος σε ποιους τα χρεώνουμε;!!!!Όντως η ζέστη γεννάει παπαριές.

      Διαγραφή
    4. Ο φιλος πιο πανω ανέφερε ολα τα κομματα που κυβέρνησαν εσεις ομως βγάζετε την Νεα Δημοκρατια απο εξω επειδη βλεπετε οτι τελειωσε μια για παντα μετα απο αυτο. Σοβαρευτείτε ολλοι αυτο δεν ξαναέγινε στην ελλαδα ποτε διαχειρηστες της Ελλάδος του κοσμου ειναι η κυβερνηση αυτοι τα σχεδιάζουν ολα εχουν ευθύνες και σταματήστε να υποστηρίζεται ρίχνοντας το μπαλάκι αλλου θα γελάει ο κοσμος μαζι σας πορωμένοι…

      Διαγραφή
    5. Μούσχαρε,καθυστερημένε σταλινοφασίστα,όλοι εσείς οι υβριστές της δημοκρατίας,φελλόπουλοι,χρυσά αυγά και σία ,συριζώα ,λαμόγια ,πισογλέντηδες ,λυσασμένες λούγκρες και τα λιμά...από δω και στο εξής θα σας γλεντάμε.Τώρα από την γραφή σου καταλαβαίνω ότι είτε Πακιστανό είσαι,είτε Αφγανό..
      Ρε Κούλη ούτε έναν καμένο...

      Διαγραφή
  9. Αλήθεια τι πραγματικά περιμένατε από τον Μητσοτάκη; Εύχομαι να κατακλέψει την Ελλάδα γιατί μυαλό δεν βάζει ο Ελληνάρας. Μπορεί όταν πάει για πρωθυπουργός κανένα εγγόνι του να τον ψηφίσουν τα παιδιά και τα δισέγγονα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Κούλη ούτε ένα καμένο,ξεφτίλα.Θέλουμε τον Ζήκο τώρα.

      Διαγραφή
  10. Ένας Χαρδαλιάς σας ξεφτυλισε .ξεφτυλισμενοι εκεί στο συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άχρηστος ο παληκαρας τυπου τζάμπα μάγκας,ο ξεφτυλισμενος και λόγω πανδημίας ξεφτυλησε τον ΣΥΡΙΖΑ.Αχαχουχααα.Τετοια να λέτε για να ξεχνάτε την καταστροφή που κάνατε στη χώρα.Σας έμαθαν τώρα και όσοι νέοι δε σας ήξεραν.Ευτυχως νωρίς.

      Διαγραφή
    2. Ξεκολλά βρε ποιος ΣΥΡΙΖΑ και μπουρδες ολλοι ιδιοι ειναι αλλα κ Εσυ ξεκολλά θα γελανε μαζι σου ολλοι σκατα ειναι αλλα και η Νεα Δημοκρατια το ιδιο ανθρωποι καταστράφηκαν κόψτε τις ηληθιωτητες κολλημένοι

      Διαγραφή
    3. Θέλουμε Αλέκσι τώρα.Να μας σώσει από τις φωτιές και τον κορονογιό.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.