Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη για τις προκαταβολές των παγετών: «Άνθρακες ο θησαύρος»



Η κυβέρνηση υποσχέθηκε 155 εκατομμύρια προκαταβολές και έδωσε τελικά μόνο 32 εκατομμύρια στους παγετόπληκτους παραγωγούς της Πέλλας και της Ημαθίας

Η σημερινή καταβολή των προκαταβολών στους παγετόπληκτους παραγωγούς της Πέλλας , της Ημαθίας και των λοιπών Περιφερειακών Ενοτήτων αποτέλεσε μια οδυνηρή έκπληξη για χιλιάδες νοικοκυριά. Ενώ η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί, δια στόματος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιου Λιβανιού, προκαταβολές ύψους 155 εκ ευρώ, οι δικαιούχοι αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων έλαβαν συνολικά 36,5 εκ δηλαδή ένα συμβολικό ποσό για τους παγετούς της Άνοιξης στα πυρηνόκαρπα.

Αφού πέταξαν πρώτα έξω τους κερασοπαραγωγούς της Πέλλας και της Ημαθίας, στην συνέχεια, με διάφορα τερτίπια, εξαίρεσαν όσους χρωστούν ασφαλιστικές εισφορές του ΕΛΓΑ έτους 2019-2020, όσους έκαναν δήλωση ΟΣΔΕ για πρώτη φορά το 2021 και όσους στο ΟΣΔΕ του 2020 είχαν δηλωμένα χωράφια ως νεαρά –άκαρπα και ολόκληρους οικισμούς με το πρόσχημα του δήθεν μικρού μέσου όρου, καταβάλλοντας τελικά στους παραγωγούς της Πέλλας και της Ημαθίας προκαταβολές συνολικού ύψους 32 εκ ευρώ μόνο για τις ζημιές στα ροδάκινα, τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα.

Για μια ακόμη φορά το επιτελικό κράτος του κυρίου Μητσοτάκη αποδεικνύεται αναξιόπιστο και αδιάφορα μπροστά στις πραγματικές ανάγκες των παραγωγών. Ο κύριος Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνεται ότι η πρωτογενής παραγωγή είναι ο μοναδικός στέρεος πυλώνας που κρατά όρθια την χώρα. Δεν είναι μόνο ψεύτες, είναι επικίνδυνοι.  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Αυτα δεν ηταν προκαταβολη ηταν ψιχουλα που πεταμε για να γελασουμετην πεινα των κατοικιδιων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΑΜΑ. ΦΑΓΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΛ. ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως πρώτα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη που μέχρι πριν λίγες μέρες λέγατε ότι οι προκαταβολες θα δοθούν τον ...Οκτώβρη! Για το αν είναι πολλά ή λίγα τα λεφτά της προκαταβολής, θυμηθείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν έδινε, αλλά κ όταν βγαίναν τα πορίσματα η εξόφληση γινόταν σε 3 δόσεις σε βάθος ενάμιση χρόνο μετά τη ζημιά. Επείδη τα 20.000.000 που πήρε η Πέλλα σαν προκαταβολή σας φαίνονται λίγα, αθροιστε ΌΛΑ ΌΣΑ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΊΑ ΧΡΌΝΙΑ, σαν οριστική εκκαθάριση κ αν είναι τα μισά μπορείτε να λέτε κ περισσότερες ανακρίβειες από αυτές που αναφέρεται παραπάνω. Παντως σας συγχαίρω για το θάρρος - θράσος σας.Το πιο φυσιολογικό θα ήταν να κρυφτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν.

      Διαγραφή
    2. Πιο μιζοτακηκος πεθάνεις.

      Διαγραφή
    3. Πόσα πήρε η Πέλλα τι πίνεις άνθρωπε σε όλη την Ελλάδα έδωσε 30 εκατομμύρια και πήρε 20 η Πέλλα σε γραφείο βουλευτή δουλεύεις

      Διαγραφή
    4. 20.210.654 πήρε προκαταβολες η Πέλλα από τα 36.000.000 για όλη την Ελλάδα. Δημοσιεύτηκε ο σχετικός πίνακας πριν 2 μέρες σε αυτό το έγκυρο σαιτ που τώρα σχολιάζουμε. Επίσης πριν 15 μέρες πάλι στο καρατζοβα δημοσιεύτηκε η πρόβλεψη της Και Τζακρη ότι οι προκαταβολες θα μου Οκτώβρη. Βγάλτε συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  5. Είδαμε κ εσάς δώρα
    Σε τρεις δόσεις κ εξόφληση Χριστούγεννα.
    Πες μας τουλάχιστον πότε ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε προκαταβολές μέσα στο καλοκαίρι;
    Τουλάχιστον αυτή η δεξιά έδωσε μια φορά το 2003 κ μια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνας ομως 2.41 ποιος καταστρεψε την ελλαδα πασοκ και Ν Δ

      Διαγραφή
    2. 2003 πασοκ ειχαμε

      Διαγραφή
  6. Εγώ που νοίκιασα φέτος δένδρα σε παραγωγή,18 στρέμματα ροδάκινα γιατί δε βάλανε λεφτά;Ξέρει κανένας να με πει,θα βάλουν και πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρεθηκες απο την προκαταβολη γιατί προφανώς πέρσι δεν είχε γίνει ΟΣΔΕ για το χωράφι. Η αποζημίωση θα γίνει κανονικά με την εκκαθάριση κ θα τα πάρεις όλα μαζί.

      Διαγραφή
    2. Εσυ φιλε μου την πατησες. Θα περιμενεις αρκετα. Και κανε μια ερωτηση στον ιδιοκτητη των χωραφιων εαν τα εκανε οσδε το 2020 μηπως του βαλανε λεφτα στο λογαριασμο. Κι αν νσι τοτε τι βλεπω την δουλεια να μπλεκεται.

      Διαγραφή
    3. Εσύ καλά να πάθεις που ήθελες και άλλα δέντρα αυτός που στα έδωσε είναι ο μόνος κερδισμένος κάτσε περίμενε

      Διαγραφή
  7. Μιλάμε για άκρατο λαϊκισμό...δεν παίζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θράσος εσείς να μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω παντως οτι περιμενα τα πηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα φραγγα θα τα δώσουν πάλι στα ορεινά κορόιδα εκεί στον κάμπο.ξυπνηστε επιτέλους.σασ δουλεύουν πατοκορφα και εσείς τουσ επιλέγετε όλους καλά να πάθετε.και θα πάθετε αν δεν ξυπνήσετε κορόιδα ε κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκει στα βουνά περνετε λεφτα κ τα κρατατε τραπεζα ζωη 0 τραχανες μπεε χαχα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.