Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Νέοι χλοοτάπητες για γήπεδα του Δήμου Σκύδρα



Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, από τον οποίο ενημερώθηκε ότι εντάχθηκε στο ΠΔΕ το έργο προμήθειας χλοοτάπητα στα γήπεδα Αρσενίου, Μαυροβουνίου και Σεβαστειανών του Δήμου Σκύδρας, προϋπολογισμού 226.600€.

Πρόκειται για αίτημα του Δήμου Σκύδρας, το οποίο εισηγήθηκε το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και ενέκρινε το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Με αυτόν τον τρόπο, τα έργα μπορούν να δημοπρατηθούν άμεσα και να μπουν σε τροχιά υλοποίησης. 

Δείτε την απόφαση εδώ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Φτιάξτε κανά γήπεδο του γκόλφ να γουστάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον πρόλαβε ο Καρασμανης.Και αναμένουμε και από Σταμενιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ ρε παιδιά γιατί σας χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα όταν ο Βασιλειάδης ανεβάζει μια ανακοίνωση 'η ένα δελτίο τύπου. Όταν δεν το πράττει τον χαρακτηρίζετε αδιάφορο και άπραγο. Όταν το κάνει προσπαθείτε να τον χλευασετε και να του προσαψετε τα μύρια όσα. Σαφώς και είναι γνωστό ότι τα σχόλια γράφονται από αλλα βουλευτικά γραφεία (φυσικά της Ν.Δ εννοώ) αλλά πειράζει κάποιον που σε συνεργασία με μια Δήμαρχο που δεν έχει την ίδια πολιτική καταβολή κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός χωριού που χρόνια τώρα αναζητά να έχει την ελάχιστη υποδομή ώστε να μπορούν να αθλούνται οι πολίτες και να επανασυσταθουν κάποιες ποδοσφαιρικές ομάδες; Στην πολιτική το χειρότερο από όλα είναι η μικροψυχια και η αχαριστία. Βάλτε φρένο λοιπόν σε μικροπολιτικες μνησικακίες απέναντι σε ένα νέο βουλευτή που προσπαθεί ακατάπαυστα να λύσει θέματα της καθημερινότητας και της βελτίωσης ποιοτητας ζωής των ανθρώπων του νόμου της Πέλλας. Είναι ανούσιο και ανήθικο συγχρόνως όλο αυτο που κάνετε δυο-τρεις συγκεκριμένοι πρώην φίλοι του. Το ίδιο ισχύει και για τους συναδέλφους του που επιτρέπουν 'η κατ' εντολή τους αφήνουν να γίνεται αυτή η προπολεμική και από χρονοντούλαπο βγαλμενη τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβες.Και οι τρεις είναι το ίδιο πραμα.Αυτοι συναγωνίζονται ποιος θα τη πάει πιο μακρυά.Τους έχει πάρει στο ψιλό όλος ο νόμος και στο τρολ γίνεται χαμός.Τι ψηφίζουμε;!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανάξιο σχολιασμού.

      Διαγραφή
  4. αναμένουμε το γήπεδο μπατμινγκτον στη Λιθαριά...ψηφοκανίβαλοι. Φωτομοντέλο ήσουν στις ζημιές του παγετού και μετά μας πνίξατε στο ψέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑ το γήπεδο του Μαυροβούνιου έχει γίνει σούπερ συγχαρητήρια άρχοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Τάκη.....
    Η κυρία Δήμαρχος της Σκύδρας φημολογείται ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι υποψήφια με το κυβερνών κόμμα.
    Άρα, είναι στην ίδια παράταξη με τον κύριο Βασιλειάδη.
    Και ακούγεται έντονα στα πολιτικά στεκια ότι θα έχει την πρωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όμως 12:13 είχε το θράσος ο Σταμενίτης να βγάλει δελτίο.Ενώ δεν έχει ασχοληθεί ούτε μια φορά για το δήμο Σκύδρας. Για την αλήθεια βάζω το δελτίο του στις 9/9/2020 Που αποκαλύπτει τα ψέματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέχασες 7,04 να βάλεις το δελτίο του Σταμενιτη στις 9/9/ 2020 ,το βρήκα και το βάζω εγώ.Πράγματι δεν κάνει καμία αναφορά για τον δήμο της Σκύδρας. Και τώρα έβγαλε δελτίο που λέει ότι διάβασε ότι εντάχθηκαν τα γήπεδα και είπε να πάρει ένα τηλέφωνο να εκφράσει την ικανοποίηση του που δεν μίλησε ποτέ για τον δήμο της Σκύδρας. χαχαχα.Ποιό υποκριτής πεθαίνεις.Αλλά και όποιος διαβάσει το δελτίο του Σεπτεμβρίου του 20 θα διαπιστώσε και για τους άλλους δήμους που ζήτησε λεφτά για αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές οι δήμοι πήραν πάπαλα. Για τόσο παραμύθι μιλάμε.
    Σταμενιτης πρωτοβουλίες για χρηματοδότηση των δήμων Πέλλας,Έδεσσας και Αλμωπίας. . https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3205680502841251&id=300197083389622&sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.