Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για άλλη μια χρονιά χωρίς "Λουντέμεια"



Πλησιάζοντας οι μέρες που υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν σε πυρετό προετοιμασιών, αναπολούμε τις εκδηλώσεις μας, την ένταση, την κούραση, τα άγχη, αλλά και τα χαμόγελα, την χαρά, την ξεγνοιασιά, την ευχαρίστηση!
Με λύπη σας ενημερώνουμε πως για άλλη μία χρονιά οι ετήσιες εκδηλώσεις μας, τα ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω υγειονομικών συνθηκών.
Οι περιορισμοί που τίθενται είναι τόσοι ώστε να κάνουν αδύνατη την διεξαγωγή των εκδηλώσεων μας με τον τρόπο που θα θέλαμε ώστε να είναι όλοι οι επισκέπτες μας ευχαριστημένοι, ικανοποιημενοι και υγιείς.
Εκ μέρους του Προέδρου και των μελών του Δ. Σ. του Συλλόγου
Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Παναγιά, με Υγεία, Χαρά και Ασφάλεια. Ας ελπίσουμε του χρόνου να ανταμώσουμε ξανά στο όμορφο χωριό μας, να θυμηθούμε το έργο του μεγάλου μας λογοτέχνη, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και να αφήσουμε πίσω τις άσχημες μέρες, ανεπιστρεπτί.
Υ. Γ. : Η σκέψη όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές σε όλη την χώρα. Ευχόμαστε η γιορτή της Παναγίας να φέρει λύτρωση στον άνισο αγώνα σας. Είμαστε δίπλα σας!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καμία πέτρα από το σπίτι του Λουντεμη έμεινε η τις πετάξατε στο ρέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χρωμα στο κτηριο του συλλογου θα το αλλαξετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άνθρωποι πολιτισμού με τέτοιο χρώμα σπίτι δεν λέει σαν τους ελληνοαμερικανους τους κιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ρε κάτι φασωματικες που έχουν πέσει εκεί πέρα....Να μου ζήσει ο Εξαπλάτανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.