Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπέρ του εκούσιου εμβολιασμού το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας



Το σωματείο εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Πέλλας - νοσοκομειακής μονάδας Έδεσσας στηρίζει το πρόγραμμα εμβολιασμού του προσωπικού με τα εγκεκριμένα από τους επιστήμονες εμβόλια και ξεκαθαρίζει ότι είναι υπέρ του εκούσιου εμβολιασμού στο σύνολο των εργαζομένων του, με εξαίρεση τους εργαζομένους που για ιατρικούς λόγους πρέπει να αποφύγουν αυτόν. 

Το σωματείο, για τους εργαζομένους που ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί, τάσσεται υπέρ κάθε προσπάθειας πειθούς αυτών μέσω της ενδελεχούς ενημέρωσής τους για τα οφέλη του εμβολιασμού μέσω της παράθεσης αναλυτικών επιστημονικών δεδομένων από τους εξειδικευμένους ιατρούς, ορισμένοι εκ των οποίων υπηρετούν και στο νοσοκομείο μας. 

Τέλος, το σωματείο επισημαίνει πως το ζήτημα του εμβολιασμού δεν μπορεί να αποτελεί τρόπο αποφυγής της κυβέρνησης να στελεχώσει το ΕΣΥ με το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό και να του χορηγήσει την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή, για να μπορέσει αυτό να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες των πολιτών της ελληνικής επικράτειας λόγω της πανδημίας της covid 19, και υπενθυμίζει στην κυβέρνηση πως ουδείς εργαζόμενος στο ΕΣΥ περισσεύει απέναντι στον αγώνα κατά της covid 19.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜ, ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω ότι την παραπάνω ανακοίνωση να την συνέταξε κάποιος νοσηλευτής, 'η τραυματιοφορέας 'η κηπουρός και όχι γιατρός. Είναι προκλητικό οι λειτουργοί της δημόσιας υγείας να αναρτούν τέτοιες αθλιότητες. Τι θα πει ότι "είμαστε υπέρ του εμβολιασμού αλλά για όσους δεν το επιθυμούν θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε"; Τι θα κάνουμε δηλαδή ρε κυρίες και κύριοι προπαγάνδα και υπομονή καλής θέλησης σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο που οι μολύνσεις είναι εδώ, οι διαπορα καλπάζει, το ΕΣΥ πιέζεται, οι ΜΕΘ αρχίζουν να δουλεύουν και οι νεκροί να αυξάνονται. Που νομίζετε ότι εργάζεστε σε κάποιο φιλανθρωπικο-εθελοντικο σωματείο που οι ανοχές είναι μεγάλες και οι κίνδυνοι ανύπαρκτοι; Έχω την εντύπωση ότι για όλα αυτά φταίει η κακή διαχείριση της Πολιτείας για την μικρή κάλυψη ανοσίας που απέκτησε η χώρα μας. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να βγάζει σε μια τέτοια πανστρατιά "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" μπροσταρηδες συστημικούς επαγγελματίες με μαύρο παρελθόν πολιτικούς, ιατρούς γλάστρες που για 10' δημοσιότητας εξευτελίζονται και παρέχουν μη ασφαλείς μεθόδους πρόληψης ενάντια στην covid-19 και τις μεταλλάξεις αυτής. Τι δουλειά έχει Κοντοζαμανης με την βρωμικη διαδρομή του στον τομέα της υγείας, ο Άδωνης που είτε με εμβόλιο είτε διχως αυτό μαγνητίζει την μόλυνση και δυσφημίσει πολλακις τον εμβολιασμό, ο πλαστικός χειρουργός σύσφιξης προσώπου & γλουτών Εξαδάκτυλος και ο ασήμαντος μέχρι χθες και δίχως κανένα τίτλο και σύγγραμμα Μαγιορκινης; Αφήστε την ενημέρωση κ.κ στους ειδικούς που ευτυχώς έχουμε πολλούς και μαχιμους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομεα. Βάλτε απέναντι στους "αντι-δεν ξερω-αλλα λέω-για να λέω" κομπογιαννίτες τύπου Φαρσαλινου που δεν έχει πατήσει το πόδι του σε νοσοκομείο, τύπου Κούβελα που δηλώνει ο μοναδικός ειδικός και δεν γνωρίζω με ποια ιδιότητα γιατί η αντιμετώπιση της νόσου δεν έχει την παραμικρή σχέση με την φαρμακολογια και ορισμένους πολυψεκασμενους που βολοδερνουν δίχως μάσκες και διασπείρουν την λοίμωξη όπως ο Βελόπουλος, ο Σπίνος, ο Παπακυρικοπουλος και όλα τα ναζιστικά και Σώρρας φαινόμενα. Θέλει αυτοσυγκράτηση, ομόνοια, καλή θέληση, υπακοή στους καθ' ύλην αρμόδια ειδικούς. Θέλει εμβολιασμούς, συνέχιση της χρήσης μάσκας και αποστάσεων, συχνά τεστ για όλους εμβολιασμενους και μη. Γιατί και οι εμβολιασμενοι μολυνονται, μεταδιδουν, απλά με βάση την βιβλιογραφία νοσούν ελαφρύτερα και διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο από αυτούς που δεν έχουν κάνει χρήση του εμβολίου. Κλείνοντας θεωρώ ότι το εμβόλιο στον τομέα της υγείας, της παιδείας και όλων των δομών υπερηλίκων πρέπει να είναι αυστηρά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Άλλωστε και το πολίτευμα μας το επιτρέπει με ένα νόμο που ο σημερινός Πρωθυπουργός το εισάγει και το αποσύρει με προϋποθέσεις. Μέγα λάθος από αυτόν που κατά καιρούς έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη με την στάση του και τα ανούσια διαγγέλματα του. Καλημέρα σας, καλή Παναγιά και υγεία σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πονηρούλη αριστερούλη για τον μπετόβλακα Πολάκη,και τον Αλέκσι τον φούιτ δεν μαε είπες κατιτίς.
      Εκτός και αν αυτοί έχουν το ακαταλόγιστο λόγω καθυστέρησης.
      Χρονιάρα μέρα,στο καλό σου .

      Διαγραφή
  3. Υ.Γ κάνετε κ.κ τον κόπο να δείτε το video από την πρωινή εκπομπή του βρωμοκαναλου ΣΚΑΙ ώρα 09:10 έως 09:25 στην οποία είχαν καλεσμένο τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ.Πλατανησιωτη και κατόπιν συγκρίνετε την επιστημοσύνη την δική σας με αυτού. Γι' αυτό σας ξαναγράφω ότι οι Έλληνες επιστήμονες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα και από κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή έπιασες στο πληκτρολόγιό σου πολλούς με συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς, γιατί δε βάζεις το ονοματάκι σου για να κληθείς πιθανό να να αποδείξεις τα γραφόμενά σου.
    Τώρα ανακάλυψες ότι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν; Δεν πιστεύω να έλεγες τα ίδια όταν άρχισε το αφήγημα των mrna εμβολίων.
    Κάπου εκεί μιλάς και για βιβλιογραφία. Προλάβαμε να αποκτήσουμε και βιβλιογραφία για αυτήν την ιστορία;
    Όσο αφορά την υποχρεοτικοτητα σε τομείς που εσύ όρισες, δύο πράγματα θα σου πω.
    Πρώτον, όπως είπε και ένας από αυτούς που προανεφερες, για τον Κούβελα μιλάω, στην ιατρικη δεν υπάρχει γνώμη, αλλά γνώση που βασίζεται πάνω σε ορισμένα στοιχεία τα οποία μόνο εσύ προφανώς τα γνωρίζεις.
    Δεύτερον κάτι τέτοιες ιδέες περί ιατρικών πράξεων χωρίς τη συγκατάθεση των ανθρώπων, αλλά για το καλού τους είχε ο Μεγκελε και κολλητοί του και βρέθηκε εκεί που βρέθηκαν.
    Τέλος όσο αφορά τον Κούλη και τα λαθη του .
    Όσοι δεν γνώριζαν ή είχαν ξεχάσει την ιστορία του μητσοτακεικου ,. δεν αντιλήφθηκαν τίποτα από τις πρόσφατες πυρκαγιές και την προτροπή των δικών του αρίστων: Εκενωστε και εγκαταλείψετε ;
    Αυτός δεν ήταν και είναι που φωνάζει : Εμβολιαστεί τε;
    Μπορεί να τον λάβει σοβαρά υπόψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προβλήματα σου με τον Μητσοτάκη και το σόι του να πας να τα λύσεις μόνος σου δίχως να ανακατεύεις την επιστήμη με τις π@υτσες εξυπνακια που προσπαθείς να αλλοιώσεις τα γραφόμενα μου λόγω της άρνησης και της εμμονής που σε διακατέχει ώστε να μην κάνεις το εμβόλιο. Θα σε αποκαλούσα εξυπνακια αλλά αφού εξισώνεις τον κ@λ@τουμπα Κούβελα με τις υπέροχες κυβισθησεις με την ιατρική επιστήμη τότε μπορείς να αλλάξεις επάγγελμα γιατί ποτέ δεν μπήκες στην μάχη. Μου προσαπτεις ότι ανακάλυψα τώρα ότι "οι εμβολιασμοί νοσούν και μεταδίδουν" για πιο λόγο; Έγραψα ποτέ το αντίθετο; Σαφώς και νοσούν και μεταδίδουν και έχουν τις ίδιες υποχρεωσεις με σενα τον ανεμβολιαστο αρνητή πλην όμως έχουν και δικαιώματα που εσύ ο επικίνδυνος δεν μπορείς να έχεις. Κλείνοντας σε προτρέπω να διαβάσεις γιατί η επιστήμη εξελίσσετε ότι υπάρχει βιβλιογραφία και μάλιστα ικανοποιητική για ενα τοσο μικρο χρονικό διαστημα της λοίμωξης. Τώρα το γιατί μου ζητάς να γράψω επώνυμα να το εκλαβω ως απειλή γιατί θέλεις να μου υποβάλλεις ένδικα μέσα; Αν ναι τότε θα το κάνω σίγουρα. Κοίταξε όμως έως τότε να εμβολιαστείς για να μην διασπαρεις την λοίμωξη στους ασθενείς σου αμετανόητε αρνητή!!!

      Διαγραφή
  5. πολύ πετυχημένη η τοποθέτηση του σχολιαστή των 8.19,τεκμηριωμένη απόλυτα! Έχω όμως να προσθέσω ότι στην ανυπακοή και απείθεια μέρους των πολιτών με χαμηλό μορφωτικό υπόβαθρο συμβάλει πάρα πολύ η Εκκλησία με τους πνευματικούς λειτουργούς της που επηρεάζει ,οχι μόνο τους πολίτες-θρησκευομενους,αλλά και πολιτικούς οι οποίοι δεν θέλουν να συγκρουστούν με το ακροδεξιό ,αντιεμβολιαστικό ακροατήριο των εκκλησιαστιακών παραθρησκευτικών οργανωσεων ! Θα προτεινα το εξεί;! Περικοπή του μισθού σε ιερείς,μητροπολίτες,υγειονομικούς,που δεν πειθαρχουν στο θέμα της Δημόσιας Υγείας,εξαίρεση τους από πάσα περίθαλψη σε περίπτωση κρούσματος covid όπως προτείνεται για τους εκπαιδευτικούς! Εεε μας έχετε σκάσει πιά με τις μαγκιές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εεε μας έχετε σκάσει πιά με τις μαγκιές σας!
      Τελείωσες με μια άκρως τεκμηριωμένη πρόταση.
      Δε θα έπρεπε να πέσω στο επίπεδο σου, άλλα αν θέλεις αντιστρέφουμε και την πρότασή σου.
      Αφού ο εμβολιασμός με ένα πειραματικό εμβόλιο είναι μαγκιά τότε:
      Οι εμβολιασμένοι αφού καταγράφουν και παραδίδουν πλήρως το ιατρικό τους ιστορικό πριν τον εμβολιασμό, να μη δικαιούνται καμιά ιατρική φροντίδα από το ΕΣΥ για οποιαδήποτε νοσήματα προκύψουν μετά τον εμβολιασμό και είναι διαφορετικά από αυτά που προείχε.
      Τι να περιμένεις από τους πολίτες μιας χώρας ο πρωθυπουργός της οποίας προσπάθησε να συνδιάσει τους ανεμβολίαστους με την κλιματική αλλαγή ή ακόμα και τις φωτιές;

      Διαγραφή
  6. καλήμερα σας και χρόνια μας πολλά , εγώ είμαι αμόρφωτος δεν έχω σπουδάσει γιατι να μην έχω το δικαίωμα να μην εμβολιαστώ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1000 μην εμβολιαστής δεν είναι υποχρεωτικό, οι ευθύνες δικές σου, αλλά μην ψάχνεις μεθ μετά, δεν μπορεί να θες και την πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο, οι μεθ είναι μετρημένες αν γεμίσουν όπως στον νοεμβριο θα έχεις μεγάλο πρόβλημα

      Διαγραφή
    2. Εχεις το δικαιωμα ανεμβολιαστος να πας να μεινεις στο βουνο και να τραγουδας για το ανοητο μυαλο σου!!!! Οχι να ζεις αναμεσα μας και να διασπειρεις τον θανατο!! Αντε γεια!!

      Διαγραφή
    3. Δλδ.. εσένα φίλε 2:10 σου είπε κανείς ότι επειδή εμβολιαστηκες πως δεν θα μπεις ΜΕΘ.. μόλις σήμερα ανάφεραν θάνατο πλήρως εμβολιασμενου από covid .. για δείτε λίγο τα κρούσματα που έχουμε είναι μόνο όσοι δεν κάνουν εμβόλιο??

      Διαγραφή
    4. 1 θάνατος στους πόσους ? Σε κάθε εμβόλιο ,μα σε κάθε εμβόλιο υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό ατόμων ,που για διάφορους λόγους δεν αναπτύσουν αντισώματα. Πρόσφατα ευρήματα λοιπόν από τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών (CDC), δείχνουν πως ποσοστό λιγότερο του 0.004% πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως βίωσαν συμπτώματα της Covid-19 που να τους οδήγησαν στο νοσοκομείο και λιγότερο από 0,001% πέθαναν από την ασθένεια.

      Διαγραφή
    5. Πρόσφατα ευρήματα από τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών (CDC), δείχνουν πως ποσοστό λιγότερο του 0.004% πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως βίωσαν συμπτώματα της Covid-19 που να τους οδήγησαν στο νοσοκομείο.Με την μετάλλαξη Δ και οι εμβολιασμενοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιο (περιμένουμε τις έρευνες να δημοσιευθούν ). Φυσικά οι μεταλλάξεις γίνονται εκεί που ο ιός βρίσκει ξενιστές ( ανεμβολιαστους).Τα εμβόλια νέας τεχνολογίας, mRNA, μπορούν πολύ εύκολα και εφόσον χρειαστεί να "προσαρμοστούν" σε νέες μεταλλάξεις,φυσικά όμως οσω ο ιός θα βρίσκει ξενιστές,τόσο θα συνεχίσει και τις μεταλλάξεις.
      Η τεχνολογία mRNA έγραψε την πρώτη λέξη στο επόμενο κεφάλαιο της φαρμακευτικής. Η BioNTech ανακοίνωσε ότι ο πρώτος καρκινοπαθής έλαβε το θεραπευτικό εμβόλιο BNT111, ανοίγοντας την αυλαία για τη Φάση 2 των σχετικών δοκιμών.
      Αυτή είναι η επιστήμη κύριοι.

      Διαγραφή
  7. Δικαιωμα μου αναφερετο συμφωνα με το νομο ειναι να μην "μπολιαστω"......εσυ "σπουδαγμενε" παντογνωστη 8:19 κανε το πειραματοζωο και ασε τις δηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε είπαμε οι χαζοί δεν το κάνουν δεν πιάνει την γλύτωσες

      Διαγραφή
  8. ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΗΛΕΡ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ;
    ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό να πληρώνω εισφορές υπερ εφκα, αλλά να μην έχω δικαίωμα να νοσηλευτω σε περίπτωση που χρειασθεί, ε ναι στην Ελλάδα μπορεί να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις ρε γκασμα αλλά όταν οι μεθ θα είναι γεμάτες απο ψεκ εσύ που στο διάολο θα πας; θα περιμένεις να αδειάσουν

      Διαγραφή
    2. Μην του απαντάς του ψεκ δεν του κόβει

      Διαγραφή
  10. Άκουσον άκουσον ο εμβολιασμενος και να έχει τον ιό δεν κάθεται καραντίνα και ο ανεμβολιαστος καραντίνα 14 μέρες δηλαδή ο εμβολιασμενος μπορεί να κυκλοφορεί μέχρι να κολλήσει μια πόλη ολόκληρη αυτό μας λέει ο ΕΟΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσες φορές και σε πόσες αναρτήσεις θα γράφεις το ίδιο ρε Ελενίτσα; Δεν πας να μάθεις να μαγειρεύεις κάνα παστίτσιο και άσε την επιστήμη για άλλους.

      Διαγραφή
    2. Το ξαναγραφει(προφανώς) για κάτι γκασμαδες σαν εσένα μπας και το εμπεδώσουν. Γιατί μας είχαν πρήξει ότι οι εμβολιασμενοι δεν νοσούν, δεν, δεν, δεν.

      Διαγραφή
  11. Ένας ακόμα ψεκασμενος
    https://rumble.com/vl416v-reiner-fuellmich-.html
    Είναι αυτοί που έβγαλαν στην επιφάνεια το σκάνδαλο της φολκς βαγκεν στις ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ξέρουμε πόσοι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί με ΑΣΕΠ και πόσοι απ το παράθυρο για να σχηματισουμε άποψη?
    Το πρώτο που βλέπεις σε ένα δημόσιο υπάλληλο αυτό ειναι.Και μετά κρίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.