Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Φλέγεται η Ελλάδα»: Τι μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ για τις πυρκαγιές στη χώρα μας



Στην κορυφή της επικαιρότητας στο σύνολο των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης βρίσκεται η Ελλάδα.

Σημειώνουν ότι οι φλόγες πολιορκούν κατοικημένες περιοχές για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, ενώ οι εικόνες με τους κατοίκους της Λίμνης Ευβοίας να παρακολουθούν τις φλόγες κάνουν το γύρο του κόσμου.

CNN: Οι φωτιές που τροφοδοτεί ο καύσωνας «σαρώνουν» την Ελλάδα αφήνοντας καταστροφή στο πέρασμα τους.

REUTERS: Η Ελλάδα παλεύει με τις φωτιές για Πέμπτη μέρα εν μέσω ενός «εφιαλτικού καλοκαιριού»

GUARDIAN: Σκηνές Αποκάλυψης στην Ελλάδα, η φωτιά πολιόρκησε την Αθήνα

ΝΥΤ: Οι φωτιές στην Ελλάδα αναγκάζουν χιλιάδες επιπλέον ανθρώπους να φύγουν από τα σπίτια τους

BBC: Η πόλη έχει περικυκλωθεί από τις φωτιές. Στο πεδίο καταγράφονται πολλές πράξεις ηρωισμού αλλά και φόβος για το μέλλον. Καύσωνας – Θερμοκρασίες πολύ πάνω από τους 40 βαθμούς

DW: Μικρή ύφεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα

Δείτε το ρεπορτάζ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. περιμένουμε από τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα να μας ενημερώσουν διότι τα ελληνικά ειναι "ταισμένα "και λαδωμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καρατζοβα ανέβασε το λινκ αξιζει
    https://gnomes.gr/me-to-ftocho-myalo-enos-pyragou/?fbclid=IwAR0v_wnvseNDw8yfBRl0CtrToOmUW2_5R41HuTcfEPDIvgPKDkgdvEnSh2c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς την καταστροφή μας την δείχνουν τα ταισμένα και λαδωμένα αλλά μιας και ξέρεις περισσότερα γραφτά να τα διαβασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να μαλώνετε διαδικτυακά καλά θα κάνετε να πάτε σε ένα σούπερ μάρκετ να αγοράσετε ένα γάλα μακράς διάρκειας, μια φρυγανιά και μια συσκευασία νερά και να τα στείλετε στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία έλαβε χώρα χθες και προχθές στην Κρύα Βρύση όπου αγοράστηκαν και σήμερα Κυριακη στάλθηκαν παλέτες εμφιαλωμένα νερά 14*70*24=23.520 και επιπλέον μπόνους αγοράς από γνωστή εταιρια που δραστηριοποιείται
    σε όμορο νομο 8*70*24=13.440 σύνολο:36.960 νερά των 500ml. Δεν πρέπει να επικροτησουμε μόνο την πραξη αυτών των τεσσάρων συμπολιτών μας αλλά και την μυστικότητα με την οποία έγινε ωστε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους αλλά θα δώσω τα εύσημα και σε γνωστή μεταφορική εταιρια από την Ημαθία η οποία δεν εισέπραξε ούτε ευρώ για αυτήν την μεταφορά. Εύχομαι η πράξη αυτή να βρει μιμητές ώστε να δείξουμε ότι το Ελληνικό φιλότιμο υπάρχει και η αλληλεγγύη είναι μέσα στην ψυχή του Έλληνα. Ας μην καπηλευτουν κάποιοι αυτό το σχόλιο γιατί τα ονόματα (αρχικά βαπτιστικων ονόματων: Γ, Ν, Θ. Ν.) θα τα δώσω αν χρειαστεί στους διαχειριστές του Karatzova. Νιώθω περήφανος και συγκινημένος που τους έχω συμπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα δώσεις φίλε μου...είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Μακάρι όλοι μας να στέλναμε απο μια 24αδα νερο 2.5 ευρω κάνει. Βλέπεις οι άνθρωποι αυτοί είναι σα να είναι εκεί αυτη τη στιγμή και βοηθάν. Χαίρομαι που είναι συγχωριανοί μου.

      Διαγραφή
  5. Karatzova.com ένα αφιέρωμα σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι παράδειγμα προς μίμηση. Φίλε Μπουλουσάκη είσαι ο πιο κατάλληλος να κάνεις το ρεπορταζ αυτό. Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.