Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλκιδική: Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς στη Φούρκα- Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική



Συνεχίζεται η κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στη Φούρκα Χαλκιδικής. Επί τόπου συνεχίζουν να επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 28 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και πεζοπόρα τμήματα.
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων εάν αυτό κριθεί απαραίτητο, ανάλογα και με την εικόνα των υπολοίπων ενεργών μετώπων στη χώρα.
Φωτιές σε δασικές περιοχές ξέσπασαν χθες από κεραυνούς και στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Τα δύο μέτωπα στον Παρθενώνα και κοντά στο Porto Carras δεν ανησυχούν την Πυροσβεστική, ενώ και δύο μικρότερες εστίες σε Ν. Μαρμαρά και Τριπόταμο τέθηκαν υπό έλεγχο. Στα σημεία συνεχίζουν να παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις.
Η Π.Υ. παραμένει σε επιφυλακή, καθώς και σήμερα Πέμπτη στη Χαλκιδική υπάρχει υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Τζιτζικώστας: Αποφύγαμε τα χειρότερα στη Χαλκιδική- Παραμένουμε σε επιφυλακή
Το δικό του μήνυμα έστειλε μέσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με αφορμή τα πολλαπλά μέτωπα πυρκαγιών που ξέσπασαν χθες στην περιφερειακή ενότητα της Χαλκιδικής.
“Χάρη στην ετοιμότητα και την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και με τη σημαντική συνδρομή της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων και των εθελοντών, τα χειρότερα στη Χαλκιδική αποφεύχθηκαν” σημείωσε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε ότι “παραμένουμε σε αυξημένη επιφυλακή και τις επόμενες ημέρες λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς”.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟ: Συνεχίζεται η κατάσβεση...
    Η΄ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ Η΄ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.
    ΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ, Ο.Κ
    Η΄ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ.
    Η΄ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ Η΄ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΚΚΕΝΩΜΈΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.