Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 2.218 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Δευτέρας (16/8). Δεκαεννέα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. στα γιαννιτσα γιατι δεν λεει ποσα εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλο το σαββατοκύριακο σε κλειστό χώρο (κλαμπ) της έδεσσας ούτε 50 μέτρα πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα ήταν ο ένας πάνω στον άλλον..δεν ρίχνω το φταίξιμο στα νέα παιδία αλλά στους ελέγχους..που φαντάζομαι δεν έγιναν..ένας και μόνο ένας να είχε κάτι τα αποτελέσματα θα φανούν σε 5-10 μέρες..και δυστηχώς θα φανούν στις οικογένειες αυτών των παιδιών..
    Υγ1..το πρώι της Δευτέρας η πόλη ήταν γεμάτη μεθυσμένους οδηγούς αυτοκινήτων..και φυσικά η τροχαία έδεσσας απούσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, οι πάντες γίνανε μάρτυρες αυτής της κατάστασης, μεθυσμένοι Δευτέρα πρωί, εκτκός προφανώς από τους αρμόδιους.
      Μήπως στα ανοιχτά κλάμπ τα πράγματα ήταν καλύτερα από πλευράς συνοστισμούΔε θα μιλήσουμε για την ολονυχτία ηχορύπανση που έχει μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε κόλαση. Και εκεί ανυπαρξία των αρμοδίων.
      Δεν ξέρουν δεν βλέπουν;
      Εκτός αν το κάνουν επίτηδες και ρίξουν τις ευθύνες στους ανεμβολιαστους και μας πάνε για νέο μαντρωμα.
      Ακούει κανείς αρμόδιος ή αετό πετάμε όλοι;

      Διαγραφή
  3. Ίδιος ο Αρτέμης Μάτσας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.