Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γρ. Στάμκος: Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στα Άθυρα (φωτο)



"
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στα Άθυρα." 
Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών του αποχετευτικού δικτύου στα Άθυρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στάμκος επισημαίνει:
"Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στα Άθυρα
Ξεκινήσαμε από μηδενική βάση.
Σχεδιάσαμε, ωριμάσαμε μελέτες, εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή του και σε περίπου δύο χρόνια θα το παραδώσουμε στους κατοίκους των Αθύρων. Ένα σύγχρονο δίκτυο αποχέτευσης κατασκευάζεται και  αναβαθμίζει την περιοχή,την ποιότητα ζωής των κατοίκων αλλά και τον Άξιο ποταμό." 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αντιστηρρίξεις των σκαμμάτων δεν βλέπω. Μην μετά τις πιστοποιήσει ο εργολάβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στα αθυρα σας λυπάμαι θα σκαψη όλο το χωριό και θα το παραίτηση ότι έκανε στην Πέλλα.το μόνο καλό είναι θα δουλέψουν τα συνεργεία για τα αυτοκίνητα αμορτισέρ μπαλάκια κτλ.σας λυπάμαι ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο απο την φωτογραφία, όπου οι εργαζόμενοι είναι σε τουλάχιστον 4μ βάθος όρυγμα χωρίς καμία προστασία από πτώση των πρανών, ο δήμος Πέλλας θα πρέπει να ντρέπεται για το έργο που εκτελείτε και όχι να πανηγυρίζει. Άμεσα πρέπει ο επόπτης εργασίας να επέμβει και να βάλει πρόστιμο στον εργολάβο πριν θρηνήσουν θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δημαρχε θα κανεις και κανενα αποχετευτικο ολοκληρωμενο. Σκαβεις περνας σωληνες και απο συνδεσεις και λειτουργια τιποτε. Κι εδω στην καρυωτισσα, οπως και στην πελλα, τα ιδια εκανες. Κι εχεις και τον αντιδημαρχο να κανει πολιτικη οτι γινονται εργα. Ποια εργα, τα αποχετευτικα γινονται απο προγραμματα και οι τελευταιες αποκαταστασεις ασφαλτου που εγιναν ηταν απο τη περιφερεια κι αυτος το παιζε παραγοντας με την παρουσια του. Κι εσυ λες οτι νοικοκυρεψες τα οικονομικα του δημου. Γιατι εκανες κανενα εργο για να ξοδευτεις. Αυτο μας ελειπε να υπαρχει και χρεος.
    Α, και να μην ξεχνιομαστε τα χρεη των πρωην δημων πληρωθηκαν απευθειας απο την κεντρικη διοικηση και οχι απο τα οικονομικα των νεοσυστατων καλλικρατικων δημων. Γιατι ακομη και μ' αυτο πολιτικη κανετε. Ελεος πια. Δυστυχως ειστε οτι πιο νοχελικο σχημα που περασε απο τον τοπο μας. Μηδεν σε ολα και το αποτελεσμα ειναι οτι εχουμε βαλτοσει σαν δημος και κυριως τα χωρια. Φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ορισμός του αποτυχημένου δημάρχου!
    Πότε θα δούμε κάποιο πάρκο, μια ωραία παιδική χαρά;
    Ο πλατανότοπος ρημάζει!
    Τι θα γίνει με τα πεζοδρόμια; Πεζοδρομήσεις, Εμπορικό Πάρκο, Χώρο Στάθμευσης;
    Για τα Γιαννιτσά μιλάμε. Τα Άθυρα πέφτουν μακριά!
    Φτιάχνεις πύλη για τα κοιμητήρια. Να την χαίρεσαι!

    Όραμα θέλει δήμαρχε. Εσύ δεν έχεις γιατί είσαι πολύ λίγος!

    Σημείωση:
    Οι πινακίδες οδικής σήμανσης έχουν τόσο ξεθωριάσει που πρέπει να μαντέψεις τι υποδεικνύουν (Πλατεία ΠΙΚΠΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον παραδέχομαι ,όπως και τον Μπατση ,Γιάννου, που στέλνουν δελτία και δεν φοβούνται την κριτική.Οπως και τον καρασμανη και την τζακρη απο το ΠΑΣΟΚ και δεν κωλωνουν στα σχόλια που τους γράφουν .Οι άλλοι βουλευτές τα στέλνουν στον τοίχο τους και σε σαιτ που τους προστατεύουν.Τρεμουν το βήμα της καρατζοβας.Αραγε γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό είναι να γίνονται έργα στο Νομό. Σωστές οι παρατηρήσεις για την αντιστήριξη των πρανών.
    Αλλά στα Γιαννιτσά που πνίγεται η αγορά με την πρώτη βροχή τι θα γίνει? Θα περιμένουμε να θρηνήσουμε θύματα και καταστροφές στα μαγαζιά για να γίνει κάτι?
    Με την πρώτη μεγάλη βροχή το νερό στην πλατεία θα ξεπεράσει το ένα μέτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.