Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βοήθεια στους πυρόπληκτους από τους Δήμους Έδεσσας και Νάουσας



Ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ θα ξεκινήσει τη Δευτέρα συλλογή βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις πυρκαγιές. 
Ως χώρος συλλογής ορίστηκε το Δημαρχείο. Θα ακολουθήσει επόμενη ανάρτηση όταν ο Δήμαρχος ενημερωθεί με τα είδη που θα μας οριστούν ως προτεραιότητα.

O Δήμος Νάουσας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους
Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης καλούν τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν στην στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, με βασικά είδη διατροφής και  ρουχισμού.
Συγκεκριμένα, τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρώνονται για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας είναι τα ακόλουθα: εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), καθώς και ρουχισμός για τις πυρόπληκτες οικογένειες.
Η συγκέντρωση των βασικών αγαθών θα διενεργείται στο κτήριο του ΚΑΠΗ Νάουσας (Μητροπόλεως 9, με είσοδο από Σωφρονίου ) καθημερινά από τις  07:00  έως τις  15:00  και το Σαββατοκύριακο από τις  09:00 έως και τις 14:00.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το τηλέφωνο: 2332052029  (υπεύθυνη κ. Τάνια Ασίκη).  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.