Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση Α΄ φάσης κατασκευής νέου γηπέδου Έδεσσας



Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της κατασκευής του καινούριου γηπέδου της Έδεσσας, που περιλάμβανε εκτεταμένες χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα συγκράτησης πρανών και κατασκευής γέφυρας πρόσβασης, καθώς και ασφαλτικά στην πρόσβαση και τον αθλητικό χώρο του στίβου.

Το έργο θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση χλοοτάπητα για το ποδόσφαιρο και ταρτάν για τον στίβο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν χρηματοδοτήσεις για την κατασκευή των κερκίδων, των βοηθητικών χώρων και του χώρου στάθμευσης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:

«Υλοποιούμε ένα όνειρο δεκαετιών για την Έδεσσα. Το καινούριο γήπεδο της Έδεσσας, θα είναι αντάξιο της αθλητικής ιστορίας της πόλης και θα αποτελέσει τον πυρήνα του Αθλητικού Κέντρου που θα είναι πρότυπο και εντυπωσιακό.

Παράλληλα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως τον χώρο του σημερινού γηπέδου και αφενός να ενοποιήσουμε το εμπορικό με το ιστορικό - τουριστικό κέντρο της πόλης και αφετέρου να δημιουργήσουμε υποδομές για την πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλης».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Πασά Μπερναμπέου στο τελευταίο δ. Συμβούλιο δεν καταλάβαμε τι είπε ο δήμαρχος σε πόσα χρόνια τελικά θα παίζει ο Εδεσσαϊκός σε δύο σε ένα σε τρία με αποδυτήρια χωρίς αποδυτήρια.
    Από λόγια χορτάσαμε και ταξηματα........
    Το μακετο προεκλογικά είχε τα πάντα και με μελέτες ότι όλα τα είναι έτοιμα ξεκινάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΡΕΕΕΕ!!!! ΕΡΓΑΑΑ...ΕΡΓΑΡΕΣ!!!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΑΤΟΜΟΥ.ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕΕΕΕΕ!!! ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΟΤΩ ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ...ΑΡΑΞΕ ΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...

      Διαγραφή
    2. ποια εργα βρε κακομοιρη. ουτε σε δεκα χρονια δεν θα υπαρχει κανονικο γηπεδο.

      Διαγραφή
    3. πριν ένα χρόνο έλεγαν πιο γήπεδο ρε με αυτά τα λεφτά ούτε τα χόρτα δεν θα καθαρίσουν

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς η Έδεσσα για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν θα έχει γήπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
      ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΥΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ.
      ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.
      ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΑΚ

      Διαγραφή
    2. Γιατί σκουζεις γιαννακη ...ξύδι

      Διαγραφή
  3. μπράβο δήμαρχε σιγά σιγά το κάνεις το γήπεδο! άστους να λένε τους μηδενιστές ο κόσμος βλέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο δήμαρχε σιγά σιγά να μήν σκοντάψεις έχει ο Θεός θα δώσει τώρα πότε ε κάποτε θα έρθει η στιγμή ....
    Σάρωσε τα όλα ,........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
    ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ στην Περιοχή Πασά Τσαϊρ.
    Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη εχθές κατά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Κου Τζιτζικώστα στην πόλη μας, σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Κο Γιάννου και την κατά τόπους επίσκεψη στο υπάρχον Γήπεδο της Πόλης , αλλά και στον χώρο στον οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Πόλης , ο Κος Τζιτζικώστας έντονα δυσαρεστημένος , και φοβερά προβληματισμένος με όλα αυτά που είδε και άκουσε από τον Δήμαρχο για το υπάρχον γήπεδο , αλλά και για το μελλοντικό γήπεδο , αντέδρασε και καλά έκαμε όπως θα αντιδρούσε κάθε λογικός άνθρωπος και ανέφερε το λογικό στον Δήμαρχο , δεν μπορούμε να γκρεμίζουμε το γήπεδο , χωρίς να μην έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου αυτό είναι αδιανόητο , δεν το χωράει ανθρώπινο μυαλό.
    Για την ιστορία θα σας αναφέρουμε ότι το υπάρχον γήπεδο της Πόλης, ο Δήμος έχει αποφασίσει την ένταξη του στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας - Αστική Ανάπλαση Κέντρου – Αγοράς της Πόλης με το τουριστικό τόξο Βαρόσι και περιοχή Καταρρακτών, ένα σημαντικό έργο για την ανάδειξη της περιοχής , αλλά και με την σωστή εκμετάλλευση μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα ο χώρος του γηπέδου
    Όσο αναφορά το νέο γήπεδο που πρόκειται να κατασκευασθεί στο μέλλον, δυστυχώς όπως ξέρουμε όλοι και διαπίστωσε με απορία ο Περιφερειάρχης έχει Προϋπολογισμό κοντά στις 900 000 ευρώ όπως καταλαβαίνουμε όλοι με αυτά τα χρήματα δεν κατασκευάζεται γήπεδο ούτε στο ποιο μικρό χωριό. Με άλλα λόγια αυτό το γήπεδο χωρίς την ανάλογη χρηματοδότηση άνω των 10- 15 εκ ευρώ δεν πρόκειται να γίνει ούτε σε 20-30 χρόνια, πράγματι μεγάλη κοροϊδία της Δημοτικής Αρχής προς τους πολίτες , αλλά σαν μην έφτανε αυτό θέλει να γκρεμίσει το γήπεδο , διότι πιέζουν τα χρονοδιαγράμματα του προγράμματος χωρίς να έχουμε γήπεδο.
    Και ερωτούμε όλοι μας τον Κο Δήμαρχο, που θα αθλούνται οι ομάδες και οι σύλλογοι όλων των αθλημάτων, που θα γυμνάζονται τα παιδιά μας!!!!!!
    Θα γκρεμίσει ο Δήμαρχος το Γήπεδο , χωρίς να έχουμε νέο Γήπεδο, το μόνο που θα έχουμε ένα Γήπεδο ΦΑΝΤΑΣΜΑ , ένα γήπεδο που μπορεί να τελειώσει σε 20 – 30 χρόνια φέξε μου και γλίστρησα???
    Στον επίλογο όλων των προαναφερθέντων η Δημοτική αρχή μπορεί να είναι ανίκανη να σχεδιάσει κάποιο έργο , κάποια δράση , κάποιο πρόγραμμα , μπορεί οι διοικούντες του Δήμου να μην διαθέτουν την ανάλογη λογική , και τα απαραίτητα προσόντα για τις υπεύθυνες θέσεις που τους οδήγησαν οι δημότες , αλλά πραγματικά το τελικό συμπέρασμα είναι ότι είναι πλέον ακατάλληλοι και επικίνδυνοι για τον ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    0 σχόλια


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.