Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού



Συγκέντρωση ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε προνοιακούς και υγειονομικούς υπαλλήλους θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 9.30 το πρωί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Το αγωνιστικό ραντεβού δόθηκε έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και εντάσσεται στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που προκήρυξαν για αύριο από τις 7 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, τα Σωματεία Εργαζομένων Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε αναστολή καθηκόντων οι προνοιακοί υπάλληλοι από 16 Αυγούστου 2021
Η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:
"Την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 με βάση τις διατάξεις περί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού θα τεθούν σε αναστολή καθηκόντων οι ανεμβολίαστοι των Προνοιακών Μονάδων που περιθάλπουν ηλικιωμένους και χρόνιους πάσχοντες.
Παρ’ ότι απομένουν τέσσερις ημέρες ακόμη δεν έχει εκδοθεί η εγκύκλιος με την οποία εξειδικεύεται ο νόμος και συστήνονται οι Υγειονομικές Επιτροπές οι οποίες θα εξετάσουν τα αιτήματα εξαίρεσης των συναδέλφων από τον εμβολιασμό.
Μετά την έκδοση της εγκυκλίου έχουμε τη δυνατότητα να προσφύγουμε δικαστικά για να ακυρώσουμε την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Συνεχίζουμε την απεργία αποχή από το καθήκον της επίδειξης ή της συλλογής των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.
Παράλληλα με την απεργία αποχή για όλους θα πρέπει οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι για λόγους υγείας να καταθέσουν το αίτημά τους για εξαίρεση στις υπηρεσίες τους ώστε να περάσουν από τις Υγειονομικές Επιτροπές.
300 Προνοιακοί υπάλληλοι στους 1500 συνολικά που αφορά ο νόμος, την Δευτέρα 16 Αυγούστου εάν εφαρμοστεί τίθενται σε αναστολή καθηκόντων. Καμία πρόβλεψη δεν έχει γίνει για την αντικατάσταση του εν λόγω προσωπικού.
Οι Προνοιακές Μονάδες εάν εφαρμοστεί ο νόμος την Δευτέρα 16 Αυγούστου θα αναστείλουν τη λειτουργία τους με απρόβλεπτες συνέπειες για τα άτομα με αναπηρία και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Δεν θα επιτρέψουμε σε μία τέτοια ευαίσθητη περίοδο εν μέσω πανδημίας να ανασταλεί η λειτουργία των Προνοιακών Μονάδων με την αναστολή καθηκόντων στους ανεμβολίαστους συναδέλφους. Εξάλλου στις Δημόσιες Προνοιακές Μονάδες τηρήθηκε απαρέγκλιτα το Υγειονομικό πρωτόκολλο και δεν προκύπτουν εστίες διασποράς του κορωνοϊού."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

23 comments:

  1. Υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας κ δημόσιοι υπάλληλοι τής ΠΟΕΔΗΝ χωράφια, νταμάρια υλοτομία κλπ. Αν δεν σας αρέσει ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα...ας πανε στον καμπο στα χωραφια κατω απο τους 47 βαθμους καυσωνα και ας μην κανουν το εμβολιο. Ας διαλεξουν..

      Διαγραφή
  2. Μετά το χειροκρότημα του Κούλη και της παρέας του, έρχεται το τρύπημα
    Αυτό είναι το έμπρακτο ευχαριστώ για ότι προσφέρατε
    Φυσικά φέρετε μέρος της ευθύνης αυτών που γίνεται μια και δικά σας μέλη αλωνιζαν και αλωνιζουν τα ΜΜΕ και τρομοκρατούν το σύμπαν ή λάθος κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ψεκασαν στο χωριό σου σίγουρα

      Διαγραφή
    2. πες του πότε γιατι όλη την ημέρα εξω ειναι και κοίτα τον ουρανό!

      Διαγραφή
  3. Αντε βρε κάντε το εμβόλιο να τελειώνουμε μόνο μπλα μπλα είστε. Η δημοκρατία μας είναι κοινοβουλευτική και ψήφισε υποχρέωση εμβολιασμού για όλους τι ψάχνετε τώρα. Το παίζετε και τάχα επαναστάτες. Εμείς τα 7.000.000 που υπσκούσαμε και κάναμε εμβόλιο είμαστε κατώτεροι από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάτε σπίτια σας αν δε θέλετε να εμβολιαστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πάμε θα κλείσουν νοσοκομεία. Θα κλείσουν γηροκομεία. Μετα εσυ που θα ψοφαε κ θα ψαχνειε γιατρο πάνε στο Κικίλια κ στο Χαρδαλιά.
      Εσυ που εμβολιάστηκες και γνωρίζεις απο ιατρική για πές μας...οι θρομβοφιλικοί να το κάνουν ή οχι? Πριν απαντήσεις θα σε ενημερώσω πως πως το ποσοστό θρομβοφιλικών είναι πάνω από το 5% του πληθυσμού. Όσο για σενα με τα 7000000 εμβολιασμένους που ακόμη δεν είναι του 5000000 σίγουρα οταν μιλάει ο Χαρδαλιάς στο γυαλί εσυ κατευθείαν φοράς μασκα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ τώρα είσαι γιατρός ναούμε,το φελέκι μου μέσα.

      Διαγραφή
  5. Η χούντα του Μητσοτάκη στα καλύτερα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί είναι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάτε σπίτι σας χθες ρε απαράδεκτοι!!! Πριν από καιρό πιστεύω να καταλαβαίνετε ότι το χειροκρότημα δεν αφορούσε εσάς. Αφορούσε αυτούς που ήταν στην πραγματική μάχη με την λοίμωξη. Δεν νοείται ιατρός, νοσηλευτής, παραιατρικο και λοιπό προσωπικό να ζητάτε την άρση της υποχρεωτικοτητας του εμβολιασμού. Να πάτε σπίτι σας, να ανοίξετε ιδιωτικά ιατρεία και να συμβουλευετε-περιθαλπτετε τους αρνητές που από ότι φαίνεται είναι πολλοί. Θα οικονομησετε τα άντερα σας εφόσον συνεχίζετε να τους προτρέπεται να μην εμβολιαστούν. Μακριά όμως από το ΕΣΥ που είναι περιουσία του Ελληνικού λαού τον οποίο εσείς βαζετε καθημερινά σε κίνδυνο με την συμπεριφορά σας. Όχι απλά άνεργοι αλλά άεργοι πρέπει να μείνετε γιατί δεν αποτελείτε πλέον επιστημονικό προσωπικό και εμεις θα πάψουμε να πληρώνουμε το κράτος υπερ περίθαλψης για να τα οικονοματε εσείς. Ασυνείδητοι, απαίδευτοι και προκλητικοί καταντησατε εσείς το <10%. Φτάνει επιτέλους, φτάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε χαρώ εγώ δημοκράτη μου, έτσι βγάλτε από μέσα σας ότι πιο φασιστικό υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε δημοκράτη του κ@λου.Αυτή είναι δημοκρατία της πάρτης σας.Α να χαθείτε ανύπαρκτοι.
      ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Άρτεμη την μάσκα και ξέρεις.Όχι την μάσκα του κούλη,την πιο παλια ξέρεις εσύ που την έχεις θαμενη.

      Διαγραφή
    4. Καθυστερημένε σταλινοφασίστα,τα χάπια σου,ξέρεις όχι εκείνα τα ληγμένα.

      Διαγραφή
    5. Βλέπω "τσιμπάς" Άρτεμη.

      Διαγραφή
    6. Βλέπω πάλι από τα ληγμένα πήρες.Τα άλλα τα μεγάλα βρε,τα υπόθετα.

      Διαγραφή
  9. Στα γιαννιτσα που θα μαζευτουν και τι ωρα για την συγκεντρωση μπορει να μην ειμαι στο νοσοκειο αλλα ενδιαφερομαι να παω γιατι ειμαι με την δημοκρατια και οχι με τη χουντα του μητσοτακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχουν και οι αλοιφές του βελοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανοες, μικρονοες, όλοι έχουν άποψη και σχολιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.