Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεκαπενταύγουστος: Άδειασε η Θεσσαλονίκη - Γέμισαν οι παραλίες



Άδειασε η Θεσσαλονίκη και γέμισαν οι παραλίες, σήμερα, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Οι κάτοικοι που δεν μπόρεσαν να φύγουν ολιγοήμερες διακοπές, αναζήτησαν μια ανάσα δροσιάς στις κοντινές παραλίες, όπως είναι οι Νέοι Επιβάτες.

Η άλλοτε πολυσύχναστη πλατεία Αριστοτέλους, το πρωί (15/8/2021), ήταν σχεδόν έρημη. Δρόμοι, όπως η Μητροπόλεως και η Τσιμισκή που συνήθως είναι γεμάτοι από αυτοκίνητα και κόσμο, τις τελευταίες μέρες μοιάζουν άδειοι. Λιγοστή κίνηση, κλειστά καταστήματα, λίγοι Θεσσαλονικείς και κυρίως τουρίστες, απολαμβάνουν μια ήσυχη και ήρεμη πόλη.

Όπως κάθε χρόνο, η Θεσσαλονίκη τον Δεκαπενταύγουστο αδειάζει, καθώς πολλοί την εγκαταλείπουν, αναζητώντας μια ανάσα δροσιάς σε κάποια παραλία και μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Όσοι πάντως έμειναν πίσω, έχουν για λίγες μέρες την ευκαιρία να απολαύσουν μία άλλη όψη της Θεσσαλονίκης.

Από αύριο, Δευτέρα 16/8/2021, οι κάτοικοι θα αρχίσουν να επιστρέφουν και η πόλη θα ξαναβρεί σιγά σιγά τους γρήγορους ρυθμούς της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.