Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκλείστηκε από το Champions League ο Ολυμπιακός



Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό στάθηκε η Λουντογκόρετς από την Βουλγαρία καθώς απέκλεισε τους “ερυθρόλευκους” στο τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και συνεχίζει στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, έμεινε ισόπαλος 2-2 στη κανονική διάρκεια και στην παράταση αλλά λύγισε στα πέναλτι όπου έχασε με 4-1.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ στο ημίωρο (30’) με τον Εμβιλά, αλλά στο 48’ η Λουντογκόρετς έφερε το ματς στα ίσα με το αυτογκόλ του Σεμέδο (1-1). Στο 57’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ 2-1 με το πέναλτι του Σωτηρίου, αλλά με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 68’ με τον Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με δέκα παίχτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπα στο 86’.

Το ματς οδηγήθηκε στη παράταση όπου δεν άλλαξε τίποτα και το 2-2 παρέμεινε και οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι όπου η Λουντογκόρετς προκρίθηκε για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης κερδίζοντας με 4-1

Μοιραίος στα πέναλτι ο Βαλμπουενά που έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και ο Χασάν που τον νίκησε ο κίπερ της Λουντογκόρετς

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στα πλέι-οφ του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβα από τη Σλοβακία. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 19 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα στην Μπρατισλάβα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τι κρίμα!!!!!(χα χα,)!!!!!!εδώ η Ελλάδα καιγαιται,ο κόσμος μχανει τις περιουσίες του και μένει άστεγος και θα βάλουμε . ..καημό τον Ολυμπιακό που αποκλείστηκε!!!!σκασιλα μας!!!!ας το σκεφτούν οι παράγοντες και όλοι αυτοί που τα...οικονομαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ενώ η Ελλάδα καίγεται και κόσμος χάνει τις περιουσίες του και μένει άστεγος εσύ έχεις διάθεση να πεις την μπαρούφα σου κάτω από ένα άρθρο ενημέρωσης αθλητικού περιεχομένου!!!

      Διαγραφή
  2. Να και ένα καλό νέο μέσα στην μαυρίλα, αντε και σε κατώτερα.
    Αν δεν πιάσουμε πάτο και να το ξαναφτιαξουμε από την αρχή δεν
    θα υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ειναι ενα πολυ καλο νεο....9:17 ξυδακι πιες και θα περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o κλασσικός κομπλεξάρας έλληνας οπαδός που υποστηρίζει την αντίπαλη ξένη ομάδα!!!λογικά κάποιος παοκτσής που παλεύει να κουνήσει σεντόνι champions league χρόνια όταν ο ολυμπιακός το κουνούσε για πλάκα!!και εγώ παναθηναικός είμαι αλλά όπως και να το κάνουμε τα τελευταία χρόνια μόνο ο ολυμπιακός ακούγεται στην ευρώπη ως ελλάδα!!

      Διαγραφή
  4. Ενα συνηθες φαινομενο ο ολυμπιακος της Ελλαδος δεν τα καταφερε στην ευρωπη σιγα το νεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.