Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eίκοσι τρία κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 3.605 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Πέμπτης (12/8). Είκοσι τρία από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. 23 κρούσματα στην Πέλλα. Τονιστε σας παρακαλώ ότι και οι 23 ειναι μη εμβολιασμενοι. Ας βγάλει επιτέλους η αρμόδια που προισταται του ΕΟΔΥ στην ΠΕ Πέλλας σχετικη ανακοινωση για αυτό που γράφω και ας αφήσει στην άκρη το ιατρικό απόρρητο. Πρόκειται για το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας υγείας την οποία και υπηρετεί. Δυστυχώς επαληθεύεται το "δόγμα" ότι το παρόν κύμα είναι των ανεμβολιαστων ανεξαρτήτου ηλικίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού οι εμβολιασμένοι δεν έχουν συμπτώματα και δεν πηγαίνουν να κάνουν τεστ.
      Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μεταδίδουν τον ιό.

      Διαγραφή
    2. Που το ξέρεις ότι όλοι είναι ανεμβολιαστοι ;

      Διαγραφή
    3. Εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι ίδιο ιικο φορτίο. Εοδυ 182 νεκροί πλήρως εμβολιασμενοι που για να λέει ο εοδυ 182 βάλε επί 2 επί 3...

      Διαγραφή
  2. 240 διασωληνωμένοι με το 99% ανεμβολίαστους. Τι να πούμε άλλο. Ας κάνουν όλοι ότι πιστεύουν. Ίσως η φύση να ξεκάνει αρκετούς άτυχους πελάτες του Facebook. Εν το μεταξύ οι ψεκ είναι οι περισσότεροι χρόνια καπνίζοντας ή παχύσαρκοι και φοβούνται τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του εμβολίου. Τι να λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως? Η' το εύχεσαι Δημοκράτη μου που χαρακτηριζεις ψεκ αυτούς που διαφωνούν.Και ο άλλος πιο πάνω "να αφήσουμε στην άκρη το ιατρικό απόρρητο"από που βγήκατε ρε παλικαριά από που ξεφυτρώσατε?Νοσταλγοί η'οχι.

      Διαγραφή
    2. Προς Θεού δεν εύχομαι τίποτα για κανένα. Το εμβόλιο το έκανα για τον εαυτό μου όχι για να αποδείξω κάτι. Η λέξη ψεκ είναι σημείο του καιρού μας. Ο καθένας μπορεί να πεθάνει η να βασανίσθεί όπως θέλει.

      Διαγραφή
  3. Εσυ κολλητε βλεπω πολυ σε καιει που οι ανεμβολιαστοι ειναι τα κρουσματα η ειναι στις μεθ πολυ αγαπη εχης για τον πλησιον σου αν και ο τροπος που εκφραζης αυτην την αγαπη απορρεϊ απο μισος,κατσε στα αυγα σου πιες το γαλατακι σου και πανε για υπνο αφου αυτο που σε μπιξανε στο μπρατσο σε προστατευει απο ολα τα κακα και απο τους κακους που δεν το κανουν το βολι και απο την αρρωστια που λες οτι κουβαλουν τι φοβασαι?εσυ δε θα πεθανεις παλικαρα μου πηρες την ασπιδα του αχιλλεα στο σωμα σου αντε και συμαζεψου και ασε τους αλλους να κανουν η να μην κανουν οτι γουσταρουν στο σωμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικο τους σωμα οι ανεμβολιαστοι να το κσνουν οτι θελουν...
      Ας κλειστουν μεσα στα σπιτια τους και ας αφησουν την υπολοιπη κοινωνια να κανει τα εμβολια και να απαλλαχτει απο αυτο το κσκο!! Τα ζωα στο μαντρι!!!!!τοση ηληθιοτητα ακομη!!!!

      Διαγραφή
  4. ΟΧΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκουσον άκουσον ο εμβολιασμενος και να έχει τον ιό δεν κάθεται καραντίνα, ο ανεμβολιαστος καραντίνα 14 μέρες δηλαδή ο εμβολιασμενος μπορεί να κυκλοφορεί μέχρι να κολλήσει μια πόλη ολόκληρη αυτό μας λέει ο ΕΟΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με 40 και 45 βαθμούς δεν ζει τίποτα προβατααα!! Εεε ξυπνάτε ρε που σας κοροϊδεύουν κ το καλοκαίρι
    Τρώτε τον παπά χειμώνα τον τρώτε κ το καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ που λες φιλε το δογμα των ανεμβολιασμενων εισαι αιρετικος σαν τον πρωθυπουργο τον εβραιο του ισραηλ που ειπε αν ακουσες να εμβολιαστουν ολοι γιατι τοτε θαρθη ο μεσισας δηλ ο αντιχριστος μηπως σφμφωνης μαζι του?αρα εισαι κι εσυ εβραιος αν δεν εισαι εβραιος ραψτο το ευλογημενο να πεταει φλουδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το έχεις πάει σε αλλο επίπεδο και ψεκ και θυμίαμα μαζί!!!!!!!!! βάλε και την βλακεία και τι μας κάνουν !!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.