Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H παρουσίαση - συνέντευξη τύπου του Aridea Cup 2021 (βίντεο)



Για 9η χρονιά το Ευρωπαϊκό ραντεβού tennis, για αθλητές ηλικίας μέχρι 16 ετών, δόθηκε στην Αλμωπία και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας στην Πιπεριά. Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Αλμωπία και την Πέλλα διεξάγεται από τις 16-22 Αυγούστου με την στήριξη του Δήμου Αλμωπίας της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου. Συνολικά 110 αθλητές μαζί με τους προπονητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, θα φιλοξενηθούν στην Αλμωπία, γεγονός ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή.
Το απόγευμα της Δευτέρας, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου, αντί της καθιερωμένης τελετής έναρξης, εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 
Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού, Δημήτρης Γιάντσης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας και δημοτικός σύμβουλος, Πέτρος Τσαρκνιάς,ο Περιφερειακός σύμβουλος, Πέτρος Ζέρζης. 
Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς αφού ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την στήριξη που παρέχουν στις δραστηριότητες του Ομίλου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι φέτος στη διοργάνωση έχουμε ρεκόρ συμμετοχών με 12 ομάδες και 110 αθλητές. Τρία νέα γήπεδα θα προστεθούν στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις όπως ανέφερε, τονίζοντας ότι "φιλοδοξία μας είναι τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσουμε και άλλες μεγάλες διοργανώσεις"    
Ο Δήμαρχος, μίλησε για ένα σπουδαίο γεγονός που βάζει την Αριδαία στο χάρτη της Αντισφαίρισης και ευχαρίστησε τον Ο.Α.Α. για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο από το 2005. Ακόμη, τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, επεσήμανε ότι τέτοιες διοργανώσεις, προάγουν τον αθλητισμό και την παιδεία και είναι χαρά να βλέπουμε τα γήπεδα γεμάτα με παιδιά να παίζουν τένις και άλλα αθλήματα.
Την εκδήλωση τίμησε όπως κάθε χρόνο με την παρουσία της η μητέρα του Νο3 στον κόσμο, Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια, η οποία έκανε λόγο για μια διοργάνωση με μέλλον, με πολύ όμορφο περιβάλλον και αξιοσημείωτες εγκαταστάσεις.

Οι αθλητές από την Αριδαία που θα αγωνιστούν αύριο, υπό το βλέμμα του προπονητή τους Ευτύχιου Τουτουξή είναι: Παντελίδου Στυλιανή, Στεφανίδης Κωνσταντίνος, Τσαρκνιάς Άγγελος, Τερζόγλου Μάριος.
arideac
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.