Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΗΕ karatzova.com με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνο) στην σχολή του στην Σκιάθο



Στον αγαπημένο του τόπο, τη Σκιάθο περνάει και το φετινό του καλοκαίρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Survivor -ο οποίος ακολούθησε και καριέρα ηθοποιού- είναι συγχρόνως και επιχειρηματίας στο νησί του καθώς το καλοκαίρι το αφιερώνει αποκλειστικά και μόνο στις επαγγελματικές του δραστηριότητες εκεί, οι οποίες, ως γνωστόν, έχουν σχέση με τα αγαπημένα του water sports.
Όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος πηγαίνει στο νησί του, από το πρωί ως το βράδυ θα τον συναντήσει κανείς στην σχολή του. Το Salto Watersports βρίσκεται στις Κουκουναριές σε μία από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας. Εκεί λοιπόν με τον συνέταιρό του και τους συνεργάτες τους μαθαίνουν στον κόσμο θαλάσσιο σκι, watersports με ασφάλεια και χωρίς τον παραμικρό φόβο να συμβεί κάτι.

Ο φωτογραφικός φακός της Η.Ε karatzova.com εντόπισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε ώρα ...εργασίας και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με την συνεργάτιδά μας, Π. Μπ.
Είναι σίγουρο ότι, σχεδόν 4 χρόνια μετά τη νίκη του στο Survivor, ο Ντάνος παραμένει το πιο hot πρόσωπο που πέρασε ποτέ από το Survivor!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.