Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίθεση σε δημοσιογράφους του OPEN στους Θρακομακεδόνες παρουσία της αστυνομίας (βίντεο)



Ένα σοκαριστικό περιστατικό που χρήζει άμεσης αντίδρασης των αρχών και απαντήσεων καταγράφηκε ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN, καθώς το συνεργείο του σταθμού στους Θρακομακεδόνες ακούγεται να δέχεται επίθεση και λιντσάρισμα από ομάδα «εξαγριωμένων πολιτών», με την ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη να ακούγεται να περιγράφει πως «έχουνε περικυκλώσει το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόμαστε! Χτυπάνε τα τζάμια και τις πόρτες! Επιτέθηκαν και στον συνάδελφο... Σπάσανε τα τζάμια!» και στη συνέχεια να ξεσπάει σε λυγμούς. Τους χτύπησαν, τους έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο του σταθμού και χτύπαγαν τα τζάμια μέχρι που έσπασαν βρίζοντάς τους, ενώ έκλεψαν και την τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενα και το πορτοφόλι ενός οπερατέρ. «Οι αστυνομικοί ήταν απέναντι και δεν επενέβη κανένας να μας προστατέψει» περιγράφει η ρεπόρτερ κλαίγοντας.
Ζωντανή περιγραφή της επίθεσης που δέχθηκε το συνεργείο του OPEN στους Θρακομακεδόνες έκανε η ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, Ελευθερία Σπυράκη, καθώς την ώρα που ομάδα 15 ατόμων επιτιθόταν στο αυτοκίνητο του συνεργείου, εκείνη ήταν σε ζωντανή σύνδεση στον τηλεοπτικό αέρα.
«Στο σημείο που βρισκόμαστε… Έχουνε περικυκλώσει το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόμαστε! Χτυπάνε τα τζάμια και τις πόρτες! Επιτέθηκαν και στον συνάδελφο…» περιγράφει η ρεπόρτερ, ενώ στο βάθος ακούγονται άγριες φωνές και βρισιές, με την ίδια να λέει φωνάζει μετά από λίγα δευτερόλεπτα πως «σπάσανε τα τζάμια» και στη συνέχεια να ξεσπάει σε λυγμούς. Κατά τη διάρκεια της περιγραφής της, η αμηχανία στο στούντιο ήταν έκδηλη, ενώ ακολούθως εμφανίστηκε ταραγμένη και ρεπόρτερ Γεωργία Γαρατζιώτη, που συνδέθηκε από άλλο σημείο.

Το περιστατικό περί τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η ρεπόρτερ Ελευθερία Σπυράκη βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή, δίνοντας ρεπορτάζ από το μέτωπο στους Θρακομακεδόνες. Λίγο νωρίτερα, φραστική επίθεση δέχτηκε και ο ρεπόρτερ Κώστας Αλατζάς.
Όπως ανέφερε αργότερα η Ελ. Σπυράκη, πρόκειται για μία ομάδα 15 ατόμων που νωρίτερα η αστυνομία και οι πυροσβέστες τους ζήτησαν να απομακρυνθούν από το σημείο της φωτιάς, και βρέθηκαν στο σημείο όπου βρίσκονταν τα συνεργεία. Στη συνέχεια, αρχικά ξεκίνησαν να βρίζουν τον Κ. Αλατζά, πέταξαν κάτω την κάμερα, έριξαν γροθιά στο πρόσωπο ενός οπερατέρ και έσπρωξαν τη δημοσιογράφο. Αμέσως μετά τους έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπάνε τα τζάμια, να τους βρίζουν και να σπάνε τα τζάμια.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός πως σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, μπροστά στο περιστατικό ήταν παρόντες τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την επίθεση και δεν έκαναν τίποτα. Στο τέλος, κατά την ίδια, επενέβησαν πυροσβέστες, ενώ έκλεψαν την τσάντα του οπερατέρ με τα προσωπικά του αντικείμενα και το πορτοφόλι του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Αυτο λεγεται ΝΕΜΕΣΙΣ "κυριοι" δημοσιοκαφροι,δεν το ξερετε? έ θα το μαθετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα ήτανε το παιδί σου ρε κάφρε 9:49 θα τα έλεγες αυτά .έμαθες και την ΝΕΜΕΣΙΣ σκ..ψυχε ,ηλίθιε ,γύρνα στην ζούγκλα που σου αρέσει να ζεις .αν είναι δυνατόν ,δεν μπορεί να είσαι άνθρωπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν είναι προβοκάτσια της Νέας Δικτατορίας τότε ότι έσπειραν θα θερίσουν τα βοθροκάναλά τους. Όταν οι πληρωμένοι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, είναι τα φερέφωνα της ξεφτιλισμενης κυβέρνησης, τι περίμεναν;και λίγα τους κάνουν..

      Διαγραφή
  3. Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο αλλά και αυτό που κάνουν η δημοσιογράφοι πάνω από τον πυροσβέστη στο κεφάλι του κυριολεκτικά ανεβασμένοι είναι απαράδεκτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και την δουλειά τους κάνουν δεν αφήνουν σε ησυχία κανένα

      Διαγραφή
    2. Όλοι έχουν δίκαιο και όλοι άδικο
      Και οι δημοσιογράφοι λίγο το ξεφτιλίζουν.
      Ας τραβάνε πλάνα από μακριά είναι ανάγκη να μιλούν με κατοίκους που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει ή με πυροσβέστες που τρέχουν και δε φτάνουν;

      Διαγραφή
  5. οταν μπερδευεις νεα δικτακτορία ,βοθροκάναλα κλπ "δημοκρατικές" ανοησιες καταλαβαίνουμε όλοι το ποιόν σου .αισχος .σαν εσένα ήτανε αυτοι που επιτέθηκαν "δημοκράτες" ακροαριστεροί φασίστες .ξυπνα και γύρισε πλευρό μπας και δείς κανένα όνειρο αγάπης και όχι μίσους που εκπροσωπείς . Με αγάπη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο ο από πάνω σπέρνει διχόνοια και μίσος με αυτά που λέει και η κυβέρνηση μοιράζει απλόχερα αγάπη, ωραίο το σύννεφο σου, στείλε μου την διεύθυνση.

      Διαγραφή
  6. Τα καναλια παραπληροφορούν τον κοσμο διότι πληρωνονται απο τις κυβερνησεις για να λενε αυτα που λενε και για να κρύβουν αυτα που κρύβουν. Σε τέτοιες καταστάσεις που ανθρωποι καταστρέφονται ολα λειτουργούν αλόγιστα και την πληρωνουν οι ρεπόρτερ το φταίξιμο ειναι ομως των αφεντικών τους ο κοσμος ξερει πλεον τα καναλια τι κανουν. Δεν συμφωνω κανενας να μη δέχεται επίθεση αλλα σε εναν πολεμο ετσι γινεται γιατι σε μια καταστροφη δεν υπαρχει λογική και εχουν και δικιο οι ανθρωποι καταστράφηκαν και τα καναλια εχουν ευθύνη σε αυτο γιατι αυτοι ενημερώνουν τον κοσμο για τα χρήματα που δινουν για πυροπροστασία και αλλα πολλα και κρύβουν πολλα που ειναι κατα του κοσμου ενω τα γνωρίζουν αρα ειναι παρακλάδι της καθε κυβέρνησης. Κριμα για τους ρεπόρτερ που πληρωνουν αυτοι για τα αφεντικά τους και κριμα για τον κοσμο που καταστράφηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα πάντως μου αρέσουν οι δημοσιογράφοι γιατί έτσι βγάζουν το ψωμάκι τους.
    Bonus σε όποιον δείξει live κάψιμο σπιτιού από την παραγωγή. Αυτό ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλού και αλλού είστε.Καταλαβατε γιατί έγινε όλο το σκηνικό;Δεν υπάρχει πλέον ελεύθερη δημοσιογραφία στη Ελλάδα.Ο κόσμος πια ακούει βλέπει καταλαβαίνει και ξεσπάει.Θα γίνουν και χειροτερα αν δεν βάλουν μυαλό.Δεν είναι μόνο τα αφεντικά των δημοσιογράφων,είναι όλοι τους.Απο τον μεγαλοδημοσιογραφο,που εργάζεται σε μεγάλο κανάλι η αρθρογραφεί σε εφημεριδες μέχρι τον μικρό τοπικό ενός ηλεκτρονικου σταθμου η τοπικής εφημερίδας.Ολοι τους πληρωμένοι και στρατευμένοι σε ένα σκοπο.Στη προστασία και το λιβανισμα της κυβέρνησης και ειδικά του πρωθυπουργού.Αυτο όμως όταν γίνεται συνέχεια και τόσο εξωθφαλμα,ενοχλει και δημιουργεί αντιδράσεις.Οταν βλέπεις αδικίες και αυτοί κάνουν το άσπρο μαυρο,ξέσπας και όποιον πάρουν τα Σκάι(α).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι εξαιρετικός βλάκας 8:01 και γι' αυτό γράφεις τέτοιες κοτσανες. Η επίθεση απέναντι σε εργαζόμενους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ με κίνδυνο ζωής και υγείας είναι άνανδρη και προϊόν θρασύδειλιας. Τι δουλειά είχαν αυτοί οι παρακρατικοί "κόπανοι" τραμπουκοι στο επίμαχο σημείο όταν οι εντολές των αρχών ήταν να εκκενωθεί η περιοχή. Οι αστυνομικοί του Χρυσοβλακιδη κοιτούσαν αμήχανα 'η είχαν εντολή να αφήσουν να εξελιχθεί το γεγονός όταν ήταν ήδη προαναγγελμενο μισή ώρα πριν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τις μαγκές τους ας πάνε να τις κάνουν στους καναλάρχες και στους μεγαλοτηλεpersones που τα "αρπάζουν" χοντρά σήμερα από τον Κούλη, χθες από τον Άλεξ και πιο πριν από τον ακροδεξιό Αντωνάκη που έφερε ως ουρά τον χοντρό Βαγγελακη εκ Θεσ/νίκης. Που είναι η λαλιστατη πατσαβούρα κυβερνητική εκπρόσωπος να καταδικάσει το γεγονός όπως έκαναν τα υπόλοιπα κόμματα. Μήπως έκανε ποτέ ρεπορτάζ στην ζωή της η Αριστοτελεια Πελωνη για να ξέρει πως βγαίνει το μεροκάματο; Όσο για τις αδικίες που βλέπεις ρε φίλε δεν μας γράφεις κι εμάς να τις μάθουμε; Σε ένα κράτος δικαίου αυτά είναι άγνωστα πράγματα. Στο μεγάλο μπορντ@λο που λέγεται Ελλάδα είναι πολύ φυσιολογικό γιατί ψηφίζουν ανεγκεφαλοι σαν εσένα μασκαρα 8:01...

      Διαγραφή
  9. Πολυ καλα τους κανανε.....και συ μαλακα 10:31 σιγα μην αφηνα το δικο μου παιδι να γινει δημοσιοκαφρος,οπως εσυ (για να εχεις τετοιο ζορι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.