Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Αλμωπίας: Αυτοί είναι οι unboxholics



Τον γύρω του διαδικτύου κάνει η πρωτοβουλία των unboxholics να 
συγκεντρώσουν το απίστευτο ποσό των 306.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες για τους πυρόπληκτους. Θα πρέπει να τονιστεί ότι τα παιδιά από την Αριδαία, έχουν δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό τους και σε άλλες κοινωνικές πρωτοβουλίες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 
Για την ενέργειά τους αυτή, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης αναφέρει στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Ο Αλέκος και ο Σάκης, δύο παιδιά από την Αριδαία, οι καρπάδες, οι άνθρωποι οι οποίοι με το κάλεσμα τους και το ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο συγκέντρωσαν μέσα σε λίγο χρόνο ένα τεράστιο ποσό. 
Ο Σάκης και ο Αλέκος, δύο παιδιά που συνεχίζουν να ζουν δίπλα μας, ανάμεσα μας. Που συνεχίζουν να πίνουν τον καφέ τους δίπλα στους νέους της περιοχής, χωρίς να την έχουν δει. Δύο παιδιά που μεγαλώνουν ανάμεσα στα δικά μας παιδιά. Δύο παιδιά της Αλμωπίας που έχουν κατακτήσει την κορυφή. 
Αυτοί είστε, αυτοί είναι οι unboxholics, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Συγχαρητήρια που μας κάνετε περήφανους. Συνεχίστε να προσφέρετε"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο παιδιά!!!συνεχίστε να προσφέρετε....ίσως ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας ..σας αξίζουν συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.