Ακόμη μια δράση μας στέφθηκε με επιτυχία το Σάββατο 02/10!
Μικροί και μεγάλοι εθελοντές της Σκύδρας,μετά το βάψιμο της μπροστά όψης τον Αύγουστο,έδωσαν χρώμα στην πίσω όψη του "Πολύχρωμου" κτιρίου (όπως βαπτίστηκε πλέον),κοντά στον ΟΣΕ.Το κτίριο έχει πλέον "Ψυχή".Μία ψυχή που δόθηκε με αφορμή την όμορφη έκθεση του εικαστικού Γκέλου Λεωνίδα,στον οποίο ανήκει η ιδέα της μεταμόρφωσης του.
Τίποτα όμως δεν είναι εφικτό σε όλες τις δράσεις μας αν δεν έχουμε την βοήθεια των χορηγών.Ευχαριστούμε λοιπόν πάρα,μα πάρα πολύ τους:
- Ιωαννίδης-Υλικά Οικοδομών (Μέγας Χορηγός),
- Μαυρίδης Sport,
- Philanthia-Ανθοπωλείο,
- Δίπορτο-Ουζερί Ταβέρνα,
- Σταμπουλτζής-Κουρ/ξυλα-Κορνίζες-Ψυκτικά,
- Mr. Coffee's House-Coffe Bar,
- Optomist-Οπτικά,
- Χάρμα-Μπουγάτσα,
- Καναδάς-Τσαγκαράδικο,
- Vicko-Οικιακός εξοπλισμός,
- Νάτσκου Φ.-Φαρμακείο,
- Φωτιάδης-Εκτυπώσεις-γραφική ύλη.
Ιδιαίτερα συγκινητική για εμάς ήταν και η χορηγία που ήρθε από την Γερμανία (!),του Κρέξη Αντώνη.Μας δίνει δύναμη η ανταπόκριση και η αναγνώριση, από τόσο μακριά,της προσπάθειας μας να ομορφαίνουμε και να βελτιώνουμε την πόλη μας.
Φυσικά τα μεγαλύτερα ευχαριστώ ανήκουν σε όσους-ες δήλωσαν παρών και σε όσους-ες ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να έρθουν.Θα ακολουθούν για πολλά χρόνια δράσεις (υγεία να έχουμε),όπου θα έχετε την ευκαιρία.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ όμως από όλους μας στον Παπαδόπουλο Γιάννη,τον "Σαμψών" μας,που έκανε κάτι που λίγοι θα είχαν το θάρρος να κάνουν.Μας ζήτησε προς τιμήν του να μην αναφέρουμε για το τι πρόκειται και το σεβόμαστε.
Εις το επανιδείν λοιπόν,η Σκύδρα μας όταν θέλει μπορεί!
Αρκεί να είναι ενωμένη...
1 Σχόλια
Ότι πιο αισιόδοξο έχω δει ως Σκυδραία τα τελευταία χρόνια είναι αυτή η ομάδα.Τους παρακολουθώ και τους θαυμάζω.Μπράβο σας
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.