Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Πλεύρης: Πάνω από 15.000 κρούσματα σήμερα



Σπάει κάθε ρεκόρ ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, με τη μετάλλαξη Όμικρον να βρίσκεται ήδη εδώ και να αγγίζει το 70% των ημερήσιων κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στην Αττική. Τη Δευτέρα καταγράφηκαν 9.284 κρούσματα, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη σήμερα θα ξεπεράσουμε τις 15.000 κρούσματα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. να σας δω εσάς της κυβέρνησης με υποστελεχωμένα Νοσοκομεία ,χωρίς επαρκή αριθμό ΜΕΘ!ΚΡΊΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΊΣΑΤΕ ΤΑ ΝΉΠΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΌΠΩς ΠΕΙΣΑΤΕ ΤΟΥς ΙΕΡΕΊς ΚΑΙ ΜΠΆΤΣΟΥς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαμ κάνεις ότι είσαι αναρχοαριστεροαπλυτοτεμπελχαβας

      Διαγραφή
  2. Μπράβο τον πλευρη εκτός από υπουργός μας βγήκε και μάντης.κανένα ευχαριστω ρε πλευρη να μας που θα πέσει το κρατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλτε κάτι παραπάνω έτσι και αλλιώς ποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει;
    Εξάλλου οι γνωστοί ειδικοί επιστήμονες , πολλοί των οποίων των ΜΜΕ, μιλούσαν 20000 κρούσματα μέσα ή μετά τις εορτές αν δεν είμαστε καλά παιδιά.
    Λίγο ακόμα, πλησιάζουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε φαρμακείο της Αλμωπίας είχε 100 θετικά ραπίντ μόνο εχθές και σας φαίνεται τραβηγμένο το 15.000.Καθε μέρα και μια κηδεία και ακόμα νομίζετε ότι είναι κάτι απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΑΚΤΟ:21657 κρούσματα στην χώρα,τώρα?τι κάνουμε τώρα? Ξύπνα μην είσαι ζωντανός νεκρός,καληνύχτα.

      Διαγραφή
    2. 3:33 Εγώ αδελφέ συμφωνώ μαζί σου με κάποιες διορθώσεις όμως, οφείλει ο κάθε Έλλην σώφρων πολίτης να αναρωτηθεί: η κυβέρνηση του άραγε τι πιστεύει; ότι είναι τόσο σοβαρό αυτό με τον ιό; αν ναί όπως με σθένος παραδέχονται τότε γιατί έδωσαν τόσα πολλά χρήματα στα ΜΜΕ με την γνωστή λίστα και σε φίλους τους μεγαλοεπιχειρηματίες (βλέπε τον κύριο Aegean Airlines κ.α.) και όχι στο σύστημα υγείας που κλονίζεται μήνες τώρα; και το μείζον όλων γιατί η πολιτεία έδιωξε (εν καιρώ πανδημίας) τόσους ικανούς και έμπειρους υγειονομικούς; μα ποιος θα αναχαιτίσει το κύμα αυτό του ιού αν όχι οι υγειονομικοί; μήπως οι δημοσιογράφοι; το μόνο που ακούμε κοντά δύο χρόνια τώρα είναι ότι φταίει ο ένας φταίει ο άλλος χωρίς να γίνεται τίποτα επί της ουσίας, εν κατακλείδι νομοτελειακά καταλαβαίνουμε ότι η ίδια η πολιτεία δεν πιστεύει στη σοβαρότητα της κατάστασης αυτής και θεωρεί τον κορονοιό ως μια κοινή γρίππη και για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη δημιουργεί συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού μεταθέτοντας ουσιαστικά την ευθύνη στους πολίτες και όχι στην ίδια ως όφειλε. Ο νοών νοείτω!!!

      Διαγραφή
  5. Πλεύρη,θα "καείς"χωρίς να το καταλάβεις.Χτες αλλά,σήμερα έτσι,αύριο αλλιώς βρίζει και κάθε πικραμένος δεξιός και μη μαζί σας.Η μήπως ετοιμάζει διάγγελμα ο Μεσσίας Κούλης.Οπως και να έχει τα κάνατε πουτ@@α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας μας πει ο πλευρης ο ξερολας απο τα 17000 κρουσματα ποσα ειναι θανατηφορα ποσα ειναι με το μονοδοσικο ποσα με τις 3 δοσεις και ποσο ελευθερια εχει καποιος που εκτελει πιστα αυτα που διατασσει και ποσες πιθανοτητες εχει να νοσησει ελαφρα αν το κανει η αντιστοιχα αν σεν το καμει μια υπευθυνη απαντηση με κοστος κρεμαλας αν πεσει εξω πανω απο 30%αν δεχεται τοτε θαναι αντρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νύχτα θα φύγουν αλλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα... κλείνουν την εστίαση τώρα στης 12 γιατί;;αφού οι εμβολιασμενοι δεν κολλάνε...ότι να ναι ρε πολύ θα χαρώ να ξεκουμπηστειτε...σας έχουμε να μας κυβερνάτε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.