Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη του έργου επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Φλώρινα



Την έναρξη του έργου επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην ακριτική Φλώρινα θα κηρύξει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:00, στο νέο δημοτικό πάρκο Φλώρινας. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης.

Το παρών στην εκδήλωση, η  οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και τον δήμο Φλώρινας, θα δώσουν επίσης η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κα Αλεξάνδρα Σδούκου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, καθώς και παραγωγικοί και οικονομικοί φορείς της Περιφέρειας.

Το έργο της ανάπτυξης υποδομών διανομής φυσικού αερίου στη Φλώρινα είναι συνολικού προϋπολογισμού 20,9 εκατ. ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) και συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.