Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη σκιά της Όμικρον - Νωρίτερα και πιο αυστηρά τα μέτρα, αύριο οι αποφάσεις



Η τρομακτική διάδοση της μετάλλαξης Όμικρον έχει σημάνει συναγερμό σε κυβέρνηση και ειδικούς που σχεδιάζουν τα μέτρα για την ανάσχεσή της.

Η παραλλαγή Όμικρον, τείνει να κυριαρχήσει παγκοσμίως, αν και με ήπια συμπτώματα, όπως όλα δείχνουν προς ώρας. Στη χώρα μας το μαύρο ρεκόρ με 21.657 νέα κρούσματα, 60 θανάτους και 635 διασωληνωμένους, έχει προκαλέσει ανησυχία και εγρήγορση.

Σύσκεψη Μητσοτάκη-Τσιόδρα και συνεδρίαση Επιτροπής Ειδικών
Έτσι, στις 09:30, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που επιστρέφει από την Ήπειρο στο μέγαρο Μαξίμου, με το υπουργείο Υγείας και τον Σωτήρη Τσιόδρα , όπως γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα. Αμέσως μετά, στις 12:00 συνεδριάζει η Επιτροπή των Ειδικών οι οποίοι αναμένεται να εισηγηθούν αυστηρά μέτρα εδώ και τώρα. Από τις συνεδριάσεις αυτές θα κριθεί και το εάν θα ληφθούν νωρίτερα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.