Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμβάντα 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία - Χειροπέδες σε άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

Σέρρες
Εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης
Συνελήφθη προχθές (24 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Βουλγαρίας, για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας.  

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής 
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, χθες (25 Δεκεμβρίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε διέρρηξε χώρο Ιερού Ναού, από όπου δεν κατάφερε να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Κιλκίς
Σκότωσε σκύλο με κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα
Συνελήφθη χθες (25 Δεκεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως πρόεκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πυροβόλησε και θανάτωσε έναν σκύλο. Το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε και κατείχε παράνομα κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του ανωτέρω ημεδαπού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.  

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.