Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός Αριδαίας: Άδικη η απόφαση για τα νέα μέτρα στα γήπεδα



Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ σέβεται απόλυτα την προστασία της δημόσιας υγείας, ωστόσο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης για είσοδο θεατών μόνο στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων. Η απόφαση αυτή είναι άδικη για τις ομάδες, ειδικά της επαρχίας, οι οποίες έχουν στάδια μικρής χωρητικότητας και θα μείνουν στην ουσία χωρίς θεατές. 

Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο της Αριδαίας, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα και τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από τις 03/01/2022, θα έχουν δικαίωμα εισόδου 100 θεατές την στιγμή που οι υποχρεωτικές προκλήσεις που εκδίδονται ανέρχονται στις 90! Αυτό σημαίνει πως στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας δεν θα μπορούν να κοπούν εισιτήρια και να εισέλθουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. 
Καλούμε τους ειδικούς να αξιολογήσουν εκ νέου την κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη τους τα υποκειμενικά κριτήρια της κάθε περιοχής.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. απο άμυαλους τι μπορεις να περιμενεις? μονο βλακείες ! Τα σχολεία, τα ΜΜΜ (αστικά, μετρό, αεροπλάνα), οι εκκλησίες και γενικά οι κλειστοί χώροι είναι που υπερμεταδίδουν τον ιό μεταξύ των ανθρώπων όπου συσσωρευονται. Σε ανοιχτούς χώρους όπως τα γήπεδα η μετάδοση είναι μηδενική έως ελάχιστη και όμως κλείνουν τα γήπεδα. Νομίζω οτι ο πρωθυπουργός Βαγγέλας θα αλλάξει αυτή την ανόητη απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύσατε όλα τα προβλήματα εσείς που ασχολείστε με το τόπι και τώρα αναλαμβάνετε νέες πρωτοβουλίες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.