Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: Ο χορός γιατρών και νοσηλευτών που έγινε viral (βίντεο)



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τον χριστουγεννιάτικο χορό γιατρών και νοσηλευτών σε ιδιωτική κλινική στις Σέρρες.

Φόρεσαν τις στολές τους και με ένα εντυπωσιακό χορευτικό έστειλαν τις ευχές τους για τις γιορτές, και παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας.

«Φέτος το κάναμε γιατί αισθανόμαστε πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε την υγεία μας και τη δουλειά μας και αισιοδοξούμε για τις καλύτερες μέρες όλων μας που σίγουρα δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η επιστημονική διευθύντρια της κλινικής Νέλλυ Ευθυμίου, τονίζοντας ότι με χαρά δέχθηκαν οι συνάδελφοι της, γιατροί και νοσηλευτές, να το κάνουν.

“Στις πολύ δύσκολες μέρες που ζούμε…είμαστε ευτυχείς που έχουμε την υγειά μας κ τη δουλειά μας. Καλά Χριστούγεννα!” έγραψε η ίδια στο Facebook, ανεβάζοντας το βίντεο με τον χορό που σαρώνει στο διαδίκτυο. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.