Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανσερραϊκός - Αλμωπός 1-3



Μεγάλη νίκη του Αλμωπού Αριδαίας στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών. Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη επικράτησαν με 1-3 επί του Πανσερραϊκου και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα. Ο Γιώργος Καραϊσαρίδης που εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Παναγιώτη Παϊτέρη κάτω από τα δοκάρια, τους Πρίκα, Κολλαρά, Παρασκευά, Σουλιώτη και Σέχου στην άμυνα, τους Καράμπελα, Μπακουτσή, Ασλαμπάλογλου στην μεσαία γραμμή και τους Ρόβα, Γιουκούδη στην επίθεση.

Η ομάδα μας καθόλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε καλή αμυντική λειτουργία και κράτησε με ευκολία το μηδέν, με τον Παναγιώτη Παϊτέρη να μην απειλείται ιδιαίτερα. Οι παίκτες μας θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ με τους Γιουκούδη και Καράμπελα όταν και είχαν καλά σουτ έξω από την περιοχή στο 23ο και 38ο λεπτό αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας προηγήθηκαν με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Χρήστο Ρόβα στο 47ο λεπτό με ωραίο πλασέ εντός περιοχής. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αλμωπός είχε μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία για το 0-2 με τον Καβουσάκη να λέει όχι. Λίγα λεπτά πριν το 70ο λεπτό ο Kanis ήταν αυτός ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα μετά από ωραία σέντρα του Ζέρη από τα δεξιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλμωπού μετά το γκολ που δέχθηκαν συνέχισαν την πίεση, με τον Δημήτρη Γιουκούδη να έχει καλή ευκαιρία έπειτα από κόρνερ του Πάρη Πρίκα, αλλά και τον Χρήστο Ρόβα που δεν κατάφερε να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Σημαντικές ήταν και οι αλλαγές του τεχνικού επιτελείου, με τους Γιαλαμούδη, Πέττα να δίνουν φρεσκάδα στην ομάδα. Οι παίκτες μας δείχνοντας ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου με τον Δημήτρη Σουλιώτη στο 88ο λεπτό με ωραία κεφαλία και εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Ραφαήλ Γιαλαμούδη ενώ λίγα λεπτά μετά ο Ραφαήλ Πέττας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Αλμωπού με 1-3 πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ από ατομική προσπάθεια.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου (15:00) με τα Τρίκαλα, στην ομώνυμη πόλη, για την 12η (εξ αναβολής) αγωνιστική της BETSSON Super League 2.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας), Βοηθοί: Φραγιός, Κουφός (Μακεδονίας)

Συνθέσεις
Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Ζέρης, Pinto, Έππας (83’ Παπαβασιλείου), Diaz, Marchioni(74’ Κρητικός), Ανάκογλου (54’ Conci), Messi, Kanis.

Αλμωπός Αριδαίας (Καραϊσαρίδης): Παϊτέρης, Καράμπελας (46’ Τριανταφυλλάκης), Σέχου, Σουλιώτης, Πρίκας (79’ Γιαλαμούδης), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Παρασκευάς, Γιουκούδης (75’ Πέττας), Μπακουτσής, Ρόβας (93′ Αδαμίδης). 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.