31.1.22

''Σημάδια εγκατάλειψης στο γήπεδο Ν. Μυλοτόπου – Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας''


Όπως μας πληροφορεί κάτοικος της κοινότητας Ν Μυλοτόπου του Δήμου Πέλλας, σημάδια εγκατάλειψης παρουσιάζει το γήπεδο του χωριού. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«Σημάδια εγκατάλειψης στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου. Τα κουτιά από τους πυλώνες ηλεκτροφωτισμού (φωτο) είναι σπασμένα, είτε ξεκλείδωτα. Υπαρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για τα παιδιά που παίζουν στο γήπεδο. Η παιδική περιέργεια πολλές φορές δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει. Καλύτερα ‘’γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε’’. Πρέπει να επιληφθούν το θέμα άμεσα οι αρμόδιοι.


 

4 σχόλια:

  1. Ο ανύπαρκτος Δήμος Πελλας!Ποιοί είναι υπεύθυνοι για τα γήπεδα και τον αθλητισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να ήταν μόνο αυτό; Όλα τα χωριά είναι παρατημένα από τον νοικοκύρη δήμαρχο Πέλλας. Βάλανε λουκέτο στον οργανισμό εδώ και 12 χρόνια και πανηγυρίζουν μόνοι τους. Όλοι οι δήμοι έχουν πάρει τσουβάλια με ευρώ από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους και ο Στάμκος ροχαλιζει ανέμελα γιατί έχει αντιληφθεί τι τον περιμένει. Το καράβι θα αδειάσει πολύ γρήγορα γιατί η αλλαγή είναι ήδη γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να την χαιρομαστε την δημοτικη αρχη. Α και να τους ξαναψηφισουμε............ για να ισοπεδσουν οτι εμεινε ορθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.