31.1.22

Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του Δήμου Πέλλας


Με το αριθμ. πρωτ. 27214/28-01-2022 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (Ο.Π.Δ.) οικ. έτους 2022 Δήμου Πέλλας (απόφαση 276/2021 Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας).

Δείτε ΕΔΩ τον προϋπολογισμό

 

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μου να είναι προσεκτικοί σε ΥΠΟΠΤΑ emails που στέλνονται. Μόλις έλαβα ένα τέτοιο email, ΔΗΘΕΝ από τα 'ELTA'. Προσοχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η Μητσοτακειος ελληνική δημοκρατία δια μέσω Θεοδωρικακου και Βορίδη. Οι λίγοι να κερδίζουν τους πολλούς με επιτελικη κρατική παράβαση. Άρα ποιο το νόημα των εκλογών; Θα μπορούσατε κ.κ της κυβέρνησης να διορίζεται δήμαρχο όπως την επταετια της χούντας των συνταγματαρχών. Οι διαφορές σας με εκείνους μικρές, οπότε συνεχίστε με το ίδιο τροπάριο την άριστη διακυβέρνηση σας που έχει επιφέρει 23500 νεκρούς από την πανδημία, την διάλυση του κρατικού μηχανισμού (χιόνια, φωτιές, πλημμύρες) και την άθλια εικόνα που παρουσιάζετε στην κοινωνία των πολιτών. Ίσως θα πρέπει να νομοθετησετε ένα ακόμη νομοσχέδιο ώστε η διακυβέρνηση της χώρας να μην αφορά το πρώτο κόμμα, αλλά το δεύτερο η το τρίτο, ακόμη και όποιον περνάει τυχαία έξω από το Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.